arkadaşlar bu pazar beş on belki onbeş motorla belgrata mangala gidiyoruz katılmak isteyen varsa buyursun gelsin
pazar günü saat 11:30'da 4.leventte toplaşıp 12:00 13:00 gibi belgrata gazlıycaz mangal ateşini yakıcaz
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar bu pazar beş on belki onbeş motorla belgrata mangala gidiyoruz katılmak isteyen varsa buyursun gelsin
pazar günü saat 11:30'da 4.leventte toplaşıp 12:00 13:00 gibi belgrata gazlıycaz mangal ateşini yakıcaz
Ne varsa, İstanbul ve çevresinde var. :p Etkinliğin biri bitiyor biri başlıyor. Haydiii iyi eğlenceler.. :p:cheesy:
kısmetse gelemye çalışacam ben bi türlü görüşemedim sizlerle fırsat olmadı hiç hep forumdan :(
valla burak şimdilik forumdan bi ben varım :) bizim forum pazar etkinliklerine pek açık değil :( :D ama eğlenceli olacak
banada yer varmı :)) etkınlıkler herzaman hoşuma gider :)))
bir aksılık olmazsa pazargunu beraberiz inş:))
herkese yer var genç pazar günü görüşürüz
pazara söz veremem sıkıntılı benım durumlar ama aklımda gelmeye çalışacağım
abi konunu kösteklemek gibi olmasın
etkinliğin ayrıntıları inceledimde 5 tl otopark 5 tl masa (kişi başı) ücreti yeme içme artısı
çok bir miktar değil ama motorcu ruhuna aykırı durum
biz kafamıza estiğinde sucuğumu telimi alıp en yakın deniz kenarına ateş yakmaya gidenleriz:p
yapalım kendi aramızda bir mangal partisi
yer, mangal, şu bu derdini düşünmeyin hemen ayarlarız
ağaya beleş :D şaka bi yana böyle bi davet geldi katılmamak olmaz. forum genelde ctesileri toplanıyor c.teside sucuk yaparız ağa
bende katılırım hacı ben zaten katılmayı çok seviyorum :) ver ayarı ağa c.tesi biyerlere gidelim
motorlarınıza güveniyorsanız ormandan gireriz belgrata cross yaparak :p:mrgreen: illaki mangal derseniz bizim burda mesire yerleri var (giriş ücretsiz) ayazağa bahçeköy vss....
Valla şimdi baya dallandı budaklandı konu :D bana her türlü uyar valla yeterki karara bağlıyalım buluşma yeri saati belli olsun
01.07.2012 PAZAR DÜZENLEYECEĞİMİZ BU GÜZEL ORGANİZAZYONA TÜM MOTORCU ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ ..
BULUŞMA NOKTAMIZ İSTANBUL 4 LEVENT ZİRAAT BANKASI ÖNÜ
BULUŞMA BAŞLANGIÇ SAATİMİZ 12:00 BEKLEYECEĞİMİZ SÜRE VE KALKIŞ SAATİMİZ 13:00 OLACAKTIR !
AÇIKLAMA :
ARKADAŞLAR BELGRAD ORMANINDA ETKİNLİĞİ YAPACAĞIMIZ BÖLGE FALİH RIFKI ATAY MESİRE YERİ DERYA CAFE
OTOPARK ÜCRETİ :5.50 TL
KİŞİ BAŞI MASA ÜCRETİ : 5 TL OLACAKTIR.
MANGAL KENDİNİZİN GETİRMESİNE GEREK YOK GİTMİŞ OLDUĞUMUZ YERDE MANGALIMIZ HAZIR DURUMDA OLACAK ELEKTRİK SU WC GİBİ HİÇBİR KONUDA PROBLEM YAŞAMAYACAĞIZ.
ALACAĞIMIZ ETLERİ BULUŞMA NOKTASINDA BİR ARAYA GELDİKTEN SONRA KİŞİ SAYISINA GÖRE BELİRLEMİŞ OLDUĞUMUZ KASAPLARDAN VEYA HİPERMARKETLERDEN TEMİN EDECEĞİZ...
BİZLERE BU İŞİN TOTAL HERŞEY İÇİNDE KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MALİYETİ 20 TL İLE 25 TL ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR.
GERİ KALAN MALZEMELER TEMİN EDİLMİŞTİR.
böyleymiş detaylar ben şimdi pazar kalkıp rr olarak piknik miknik bişeyler organize edek desem zaten aktif kadro belli onların kaçı okey der bilinmez. o sebepten pazar günü motorcular klübünün düzenlediği pikniğe katılacam c.tesi için ağa'nın planlarını bekliyoruz
bu ara ağa harbiden haklısın hiç motorcu ruhuna uymayan bi organizasyon . köy derneklerinin düzenlediği gibi bişeymiş :D
marcos cros olayını kesin yapalım :D:D benim 250e9 tam o yollar için üretilmiş zaten :D çantaya bi kaynak makinesi attık mı tamamdır yolun yarısında ikiye ayrılabilir :D
cumartesi organizasyon varsa ben de geleyim pazar iş var :(
cumartesi şile diyelim o zaman
oraya gidince duruma göre ayak uydururuz
Yazıyı okudum keyiflendim.Beyler bu haftasonu sile/sahilkoyde sahilcamp isimli biryerde kamp yapıyor olucam basıp gelın gunubırlık veya konaklamalı mangalımızı orada yaparız olmazsa en yakın yerde yakarız atesi8)
Buarada cadır kurmayada gelın derim ben.
http://www.sahilkampistanbul.com/ hepimize 25 lıraya ındirttirdim ben dus wc sahil kullanımı ahsap zemınlere cadır kurlumu vs varmıs
yarın polenezköy kahvaltı ,ardından şile serinleme diyoruz
gelmek isteyenler için
532 635 55 40
kaçta nerde buluşcaz ağa az detay :)
karşıdan gelecekler için güzergah
https://maps.google.com/maps?saddr=%...2&via=1,2&z=12
10 bucuk gibi polenezköyde kahvaltıda oluruz
anadoluda ikamet eden var mı? ben kuzguncuktan geliyorum. Kaybolacağım muhtemelen.
ANADOLU YAKASINDAN GELENLER 09,45 de İKİNCİ KÖPRÜ YOLU KAVACIK KÖPRÜ ALTINDA
OLSUN 8)
C.TESİ İÇİN
bende kaybolacağa benziyorum en iyisi bilmediğin yola çıkma size iyi eğlenceler :)
evden 10:45 te çıktım. tayfayı şile de yakaladım.. :) sonrasında beraber deniz keyfi ve dönüş yolu. ani bi kararla evden çıkmıştım ama güzel bir gün oldu benim için.. gelen herkesin tekerine sağlık...
Evet, güzel bir gündü. Sabah kahvaltısı, virajı bol Şile-Polonezköy yolu, dalgalı Karadeniz, dönüş yolunda indirdiğimiz gözlemeler..Celil abi, Ağa ve Cevdet kardeşim, ve yeni tanıştığım Eray, Caner ve Habip kardeşlerime teşekkür ederim.8)[smilie=greencolorz:
valla çok istedimde gelmeyi pazar diye kalmış aklımda yazmışta arkadaşlar bide nasip değilmiş başka geziye artık :(
bende eve yeni girebildim
salih senden ayrıldıktan sonra fan işini halletik
sonrasında kadıköy barlar sokağında oturup sohbet ettik
Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun da hani resimler:x
Güzel bir gündü katılan arkadaşlara TEŞEKKÜRLER :cheesy:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...47154862_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...08198974_n.jpg