-
29.07.2012 ankara buluşma resimleri
-
abi diğerlerini de koy 8)
-
abi bi sorun var, çıkmıolar :(
-
sanırım hala .. cıkmıolar:(
-
Alıntı:
Alper K Nickli Üyeden Alıntı
sanırım hala .. cıkmıolar:(
şimdi bak ?
-
malesf abi, belki sorun benim bilg dadir. linkte yukle.tc yazıo sadece :(
-
İstanbul da ne. Ankara yazan biyere gitseydiniz keşke ;)
-
nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazar
MAŞALLAH DİYİNNNNNNN :mrgreen::mrgreen::cheesy::mrgreen::mrgreen:
-
aynı fotolardan 2-3 tane var reşat :D, eline sağlık
-
Alıntı:
CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı
aynı fotolardan 2-3 tane var reşat :D, eline sağlık
barişla beraber bayağı uğraştık ıpadden>maıle>maılden zıp olarak laptopa>laptopda normal resım olarak actık>tek tek yukledık ama arada ufak puruzler (2-3 tane)vs gıbı ıdare et :mrgreen:8)
-
Alıntı:
serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul da ne. Ankara yazan biyere gitseydiniz keşke ;)
istanbulluları kıskandırmayalım diye :D :p
-
Alıntı:
06-SPYDER CUSTOMS Nickli Üyeden Alıntı
barişla beraber bayağı uğraştık ıpadden>maıle>maılden zıp olarak laptopa>laptopda normal resım olarak actık>tek tek yukledık ama arada ufak puruzler (2-3 tane)vs gıbı ıdare et :mrgreen:8)
abi bana da email atma ihtimaliniz olur mu acep :)
alperkavalci@gmail.com
-
arkadaşlar resimler harika emeğinize sağlık ankara da harika bir ekip oluyor işallah diğer arkadaşlarında katılımıyla çok daha keyifli olacak bu arada dahada fazla katılım olursa istanbulu sollayacaksınız :mrgreen:nazar:cheesy:nazar:cheesy:nazar:cheesy:na zar
-
Vayy vayy vayy çantaya bak :p
Ankara kopmuş valla helal olsun. On numara beş yıldız diyorum. Ben arada kaldığım için bir oraya bir buraya salça olmaya bakıyorum da, Ankara pek bi canayakın geldi bu sefer. Celil abi bonservisimi alırrrr giderim kafama sıkarrr giderim valla bilmiyorum artık. Adamlar organize baksana. Spyder'ları gördüm gözlerim kamaştı resmen maşallah maşallah. Güzel buluşma olmuş gençler. Tüm katılımcılara ben de teşekkür ederim, her ne kadar dahil olamasak da gönlümüz sizlerle :cheesy:
-
kızılcahamam turundaki arkadaşlarda olsaydı 2 katı bir kalabalığa ulaşmıştık... :)
-
Alıntı:
Emix Nickli Üyeden Alıntı
kızılcahamam turundaki arkadaşlarda olsaydı 2 katı bir kalabalığa ulaşmıştık... :)
işallah o günleride görücez bence :cheesy:
-
ankara istanbul
ortası biyerde buluşsak ? var mı gelen :twisted:
-
Alıntı:
ankara istanbul
Olma mı beyaaa. Ben söylesem anca bunu söylerdim :p:p:p ağzından bal damlıyo valla. :cheesy:
-
-
Alıntı:
ankara istanbul
ne güzel olurdu ama çok uzak :(
-
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel olurdu ama çok uzak :(
ankara mı eskişehir mi? :duvar:
-
Alıntı:
eskişehir tam ortada 8)
Bana kalırsa Düzce tam ortada :|
-
Alıntı:
ankara mı eskişehir mi? :duvar:
ikiside uzak festivaller başlığına bakalım bu sezon kalan hangi festivaller var belki uyan olur 8)
-
Alıntı:
Reşat hastayım sana dostum,
Aramızda teknoloji canavarı olmasının avantajları bunlar. Fotolar için teşekkürler dün çok keyif aldım. Barış seninde emeğine sağlık hocam.
-
Alıntı:
işallah o günleride görücez bence :cheesy:
görüceğiz inşallah haftaya yapacağımız gerece gezisine büyük katılım bekliyorum ben :)
bu hafta gidip dişli küçülteceğim. performans karbüratörü yeni debriyaj set ( japon ) iyi bir ampul yeni sinyaller arkaya çanta ve amartisörleri yükselteceğim. biraz daha heybetli olsun :)
-
Alıntı:
DAYTONA Nickli Üyeden Alıntı
Reşat hastayım sana dostum,
Aramızda teknoloji canavarı olmasının avantajları bunlar. Fotolar için teşekkürler dün çok keyif aldım. Barış seninde emeğine sağlık hocam.
abı cokk sagol supersın 8)
bu arada avatar resmınde yakıyooooo :)))
-
çok keyif aldığım bir buluşmaydı motoru işle ev arasında taşıma aracı olmaktan kurtarmış oldum bu geziyle...herkes dağıldıktan sonra sakarya caddesine gittik reşatla biraz takıldık sonra onun iş yerine geçtik başladık fotoları didiklemeye :mrgreen: yüklemeler uzun oldu yorucu oldu ama iyi oldu..geç vakit arada kusurlar var idare edin tepetaklak foto bile vardı da düzeldi onlarda sanırım :p eve girdiğimde saat 2 olmuştu beyaa :)
katılan herkese teşekkürler.haftaya olacak gezi on numara olacak.ah benim gidon kamerası bozulmasaydı siz o zaman görün sürüş görüntülerini :(
-
Alıntı:
eskişehir tam ortada 8)
eskişehir dedin can evimden vurdun abi yaa :| bi ara bence eskişehire gidilmeli.gerededen sonraki hafta oraya mı gitek :happy:
-
Alıntı:
abı cokk sagol supersın 8)
bu arada avatar resmınde yakıyooooo :)))
Avatarım senin eserin :cheesy: Haftaya yenileriz8)
-
-
Alıntı:
Umut can Nickli Üyeden Alıntı
eskişehir dedin can evimden vurdun abi yaa :| bi ara bence eskişehire gidilmeli.gerededen sonraki hafta oraya mı gitek :happy:
Büyük bir ihtimalle ben o hafta olmayacağım. Ancak, mutlaka yaz bitmeden hemen hemen her hafta bir yerlere gidelim derim. 8)
-
Alıntı:
DAYTONA Nickli Üyeden Alıntı
Büyük bir ihtimalle ben o hafta olmayacağım. Ancak, mutlaka yaz bitmeden hemen hemen her hafta bir yerlere gidelim derim. 8)
bencede gidelim güzel havaları değerlendirelim 8)
-
Arkadaşlar herşey süperdi, hepinize tekrar teşekkür ediyorum.
Fotoğrafları göremiyorum işyerindeki kısıtlamalar nedeniyle ama eminim hepsinde felaket yakışıklı çıkmışımdır. :p
Hele bir toplu fotoğrafta bir poz verdim ki; o yüklendi mi bilmiyorum, tam bir çakma Celil olmuşumdur. :p
-
Alıntı:
arkadaşlar resimler harika emeğinize sağlık ankara da harika bir ekip oluyor işallah diğer arkadaşlarında katılımıyla çok daha keyifli olacak bu arada dahada fazla katılım olursa istanbulu sollayacaksınız :mrgreen:nazar:cheesy:nazar:cheesy:nazar:cheesy:na zar
rekabet iyidir celil abiiiiiii :p :mrgreen:
-
Eglenceli bir bulusma olmus tebrikler ankara grubuna:|Ancak ankara ekibi ile istanbul ekibinin kaynasması lazım avatarlar tanıdık simalar yabancı.Bunuda bir festivale saglam bir katılımla yapalım:cheesy:
-
Ben rekabete girmem kol kola girer beraber yürürüm daha güçlü oluruz 8)
-
Alıntı:
Umut can Nickli Üyeden Alıntı
O fotoya ben ancak şimdi bakabildim. Forumdan kaldırılması için nereye dilekçe veriyoruz? :p
-
Alıntı:
Tanis Nickli Üyeden Alıntı
O fotoya ben ancak şimdi bakabildim. Forumdan kaldırılması için nereye dilekçe veriyoruz? :p
aaa emrehan o resimdeki senmiydin bende bu çaylak kim acaba diyordum :mrgreen:
bana rakip olan poz bumu :mrgreen:
-
Alıntı:
aaa emrehan o resimdeki senmiydin bende bu çaylak kim acaba diyordum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yok abi benle ne alakası var... :mrgreen: Ordan bi genç arkadaş geçiyodu; rica etti "abi bi binip fotoğraf çektireyim" diye; ben de kırmadım. Yoksa tanımam etmem. :mrgreen::mrgreen:
-
Alıntı:
bana rakip olan poz bumu :mrgreen:
Yok abi estağfurullah ne rekabeti.. :mrgreen:
Çakma Celil dedim sadece. :p Hani yatar pozisyon falan; senin avatardaki poza benzedi. :mrgreen:
Şu pozdu:
http://img423.yukle.tc/images/8153fotograf_3_2.JPG