Merhabalar.istanbulda temiz regal reptor 250e-9 arıyorum yardımcı olursanız en kısa zamanda ranıza katılıcam =)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar.istanbulda temiz regal reptor 250e-9 arıyorum yardımcı olursanız en kısa zamanda ranıza katılıcam =)
Hoşgeldin :) Sahibinden.com'a bakmanı onerırım :cheesy:
BAKTIM ORDAKİLERE BİR 3 TANESİNEDE GİTTİM YERİNDE GÖRDÜM İŞE YARAMAZ ÇIKTILAR :s MİLLET YALAN SÖYLÜYOR BİŞE YOK TEMİZ DİYOR Bİ GİDİYORUM YA KAZALI YA MOTOR BİTMİŞ
Merhaba serkan aramıza hoş geldin 8)
bizlerde sahibinden i kontrol ediyoruz dediğin gibi arada kötü makinalarda çıkıyor ama temiz olanlarda var genelde fiat ucuzsa bir sorunu çıkar ama hepside kötü değil takip etmeye devam et sitedende satan arkadaşlarımız oluyor ilğilenenler sana dönüş yapacaktır işallah kısa zamanda gönlüne göre bir makina bulursun kolay gelsin :)
Serkan hoşgeldin,Forumda ilanlar veriliyor bunları takip ederken biryandanda RR larla uğraşan ustalara tel numaranı bırak,aranı iyi tutarsan temiz bir motor gelince seni arayacaklardır.
teşekkürler arkadaşlar,bugün aradıgım regal i buldum ve kaporasını verdim p.tesi alıcam inşall:mrgreen:ah biraz bakıma ihtiyacı var halledip en kısa zamanda yollara vurucam kendimi sezon geçmeden tadına varıcam olabildiğince...bundan soraki aktivitelerde ön sıralarda olmasada takipçiniz olarak katılıcam haberdar edin beni,çömezinize sahip çıkın =))) saygılar
kartal gidon diğer modellerdeki kadar güncellenmedi.. birazda eski teknoloji kalıyor eğerki kullanıcıda temiz kullanmamışsa yaramaz olabiliyorlar
umarım aradığınızı bulursunuz
Serkan yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
senide aramızda görmekten mutluluk duyucağız aramıza hoş geldin8)
hayırlı olsun 8)
hoşbuldukk =)) artık regal için tyolar almam gerekiyor bu konuda yardımcı olacagızdan eminim
hoş gelldin makinan hayırlı olsun. kazasız sürüşler.