-
spyder 350 customs %95 the end.(resimler)
-
emeğine sağlık güzel görünüyor kuru kafaların yerleri hoşuma gitti
Tebriklernazar
-
ben beğendim
yapım aşamsını bizle paylaşırmısın
hangi parça nerden ne kadar?
montaj işlemleri??
daha yapacakların ??( egzoz vs.)
.......
-
-
Özgüre katılıyorum :p
Güzel olmuş valla. Plakalık çok orjinalmiş :cheesy: Ağanın dediği gibi malzemeler nereden ne kadara temin edildi?
-
Resat maşallah makina çok özel çok güzel olmuş emeğine sağlık nazar:cheesy:
-
eğer makinede olan malzemeler kolay ve ucuz temin edilebilseydi benimkinede yaptırırdım reşata :)
-
Alıntı:
theonlygun Nickli Üyeden Alıntı
emeğine sağlık güzel görünüyor kuru kafaların yerleri hoşuma gitti
Tebriklernazar
Cok tesekkur ederimm sagol :)
-
Alıntı:
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı
Özgüre katılıyorum :p
Güzel olmuş valla. Plakalık çok orjinalmiş :cheesy: Ağanın dediği gibi malzemeler nereden ne kadara temin edildi?
Sagol kardesim.heppsi amerikadan geldi.plakalik ve gidon saatin yedegi var onun disinda hepsi motorda :)
-
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Resat maşallah makina çok özel çok güzel olmuş emeğine sağlık nazar:cheesy:
Abi cok saagol.bi iki sey kaldi onlarda bitsin ozaman super olucak
-
Alıntı:
ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı
ben beğendim
yapım aşamsını bizle paylaşırmısın
hangi parça nerden ne kadar?
montaj işlemleri??
daha yapacakların ??( egzoz vs.)
.......
Sagol kardesim.hepsini amozon sitesinden amerikada patronumun ofisine kargolatdim.2 ay once felan.oda gecenlerde gitdiydi bi bawula koymus getirdi,maliyet turkiyeden %40 felan daha ucuz olmasina ragmen toplamda cok para tutdu.resimle deilde yakindan bakinca parca adedi cok daha net gorunuyo.ama bidaha nezaman gidecegi belli deil:( ve bi iki eksik dedigimin enn can alici olayida onun gitmesine bagli.yan cantalarin birebir takimi olan ve parasini bile odedigim on sosis ve arka cantamda kargo vs sinde sorun cikmis ve urunler yok :(
Montajin %90 nini ben yaptimm,
Egzozda wardi cok hos ve cok maliyetli deildi ama boyut anlaminda patronum negatif baktigi icin bende burda barisinda spyderinin egzozunu acan ustada ic" kismini kaynakla actirdim sesi idare eder zaten bugun fazilda actirdi sanirim,
İlaveten kismetse yeni sezonda on radyator kapagi ve altindaki plastigi krom vb sekilde kaplama yaptirma dusunuyorum.
Ozellikle fiyat anlaminda merak etdiginiz varsa listeleyin ben aldigim fiyatlari yaziyimm...
-
süper olmuş kanka aksesuarları nerden buldun?
-
-
Alıntı:
nankatsu Nickli Üyeden Alıntı
süper olmuş kanka aksesuarları nerden buldun?
Hepsi amerikadaki amozon sitesinden.yalniz getirme isi patronum gitdiginde bi bawula doldurup getirdi.kargo vs nerdeyse hic birinde yok.
-
Harika ya emeğine sağlık üstad.
-
Eski bir R&R'cı olarak,mükemmel olmuş.Eline emeğine vede cebine:lol: sağlık.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
-
Cok iyi olmus Ellerine saglik 8)
-
Daha net ve detaylı resimler.
-
ön radyator kapagı ve altındakı plastıgı krom veya nıkelaj sıvrı burun yapma.egzozun kesılen agzına krom veya nıkelaj agızlık yapma.
Bu cantaların on sosıs ve arka canta takımı.ılerlıyen zamanda yapmak ıstedıgım deısıklıkler.
-
yuh diyor iç çekiyorum :))))))
-
Gidon saatini hangi siteden kaç liraya satın aldın? Çok hoşuma gitti rengi duruşu yaa maşallah diyeyimde nazar değdirmeyeyim :)
-
Alıntı:
xcell Nickli Üyeden Alıntı
Gidon saatini hangi siteden kaç liraya satın aldın? Çok hoşuma gitti rengi duruşu yaa maşallah diyeyimde nazar değdirmeyeyim :)
Cok sagol amozondan aldim ama kargo isi patronum bi gitdiginde kendi getir di.