[b] :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
[b] :cheesy:
HAYIRLI OLSUN ,GÜLE GÜLE KULLAN ... KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM ...
geovanim isimsizim... hayırlı olsun raptorun.. hoş geldin aramıza... biraz kendinden bahset yawww.. bi de varsa fotosu makinanın görelim... :+1:
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: okumaz bu çocuk alın işte tam bi sopalık daha :P :P :P :P :P :P :P
teşekkür ederim hepinize hoşbulduk aman komtanım yapmayın:)
hayırlısı olsun darısı bizim başımıza inşallah :)
:cheesy: :cheesy: eeeeeee sen kaşınıyon na palım gizem durumları bizde ne anlarız yaaaaa :P :P :P :P :P :PAlıntı:
geovani Nickli Üyeden Alıntı
saol joe kardeşim inş hayırlısıyla
bu yaz sonu inşallah regalleneceğim. sıkıldım kee way dan
daha pahalı markamı yoksa regalmi tabiiki regal:) inş kardeşim.bu arada komtanım kcamustafapaşadayım va bayan ayakkabıcısıyım size gelmez:)
benimki 150 lik bir yıl oldu regal bana yeter
kim kime gelmiyoo... nası yani yaww... bayan ayakkabıcısım geovannim gizeminsanım... yok mu senin bi ismin... bize regal diil... adam gerek... hatta ne adamlar gördüm regalsiz.. ve ne regaller gördüm adamsızz... daha ne diim... :P :PAlıntı:
geovani Nickli Üyeden Alıntı
yaw nu şiddet bu celal bi espri yapalım dedik uçan tekme girdin be agresusum :D adım ufuk
eyvallah ufuğum... şimdi hoş geldin işte... kocamustafapaşada bayan ayakkabısı satıyosun ve yepis yeni bi regal kullanıcısın... budur yawww... bu arada karizmada saalammış hanii... :alkis:
geovani dostum bana kovboy çizmesi lazım nerde bulabilirim
hojbulduk agresifsusum :D he valla yepisyeni bi püsükletim oldu tay gibi maşallah :D
Hayırlı olsun motorun dostum.
Ufuk kardeşşş.. aramıza hoş geldin. allah kaza bela göstermesin...
hoşgeldin ufuk kardeş ...regalin hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler inşallah...
Ufuk hoş geldin , sen K.M.paşanın neresindesin ?? Şu beyazsaray dondurmacısının yanındaki ayakkabıcımısın ???
ailemize hoşgeldin dostum
umarım katılımcı ve kalıcı olursun
ufuk kardeşim yeni motorun hayırlı olsun ilk aşamayı geçtin şimdi esas bir regalci olman için gezilerimize katılımını bekliyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah.
Kardeş, Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
hoşgeldin kazasız sürüşler dilerimm :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, güle güle bin motoruna, fazla da gülme sonra hakimiyeti kaybedersin. :D
RR ın hayırlı olsun kardeşim allah kaza bele vermesin Aramıza hoş geldin
hoşgeldin
umarım kalıcı olursun
tekerine taş değmesin
Hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesın. Olmayanlarada verırse iyi olur tabi :cry:
motorun hayırlı olsun güle güle kullan. aramıza hoşgeldin.
hepinize teşekkürler regalci kardeşlerim hoşbuldukkkkkkk.çok saglam bu sitede güsel arkadaşlıklar kurmak dilegiyle inş.bu arada evet fatih kardeşim beyaz sarayın yanındayım.