2013 yaz başında sezon açıldıgı zaman 2 tane spyder alıcaz 350'lik şu anda sıfır satış fiyatı nakitte 8.000 lira , yani tahminen 5-6 ay sonra tam yaz başlangıcında alacagız motorları , fiyatlar sabit kalır mı yoksa 300-500 oynar mı ?
Yazdırılabilir Görünüm
2013 yaz başında sezon açıldıgı zaman 2 tane spyder alıcaz 350'lik şu anda sıfır satış fiyatı nakitte 8.000 lira , yani tahminen 5-6 ay sonra tam yaz başlangıcında alacagız motorları , fiyatlar sabit kalır mı yoksa 300-500 oynar mı ?
Oynar dıye tahmın edıyorum. [smilie=greencolorz: Cok kısa zamanda buyuk zamlar gelebılıyor. Ben sıfırı 6100e almıstım. Cok kısa bı sure sonra 7300 oldu fıyat.. :D Ben almadan once de 5100 muydu neydı..
inşallah fazla oynamaz ona göre kendimizi hazırlıyoruz bizde bakalım , insallah ummadıgımız bir durumla karşılaşmayız .
üzüldüm yani , bakalım durumlar ne gösterecek , ben gidipte 11.000 lira gibi bir rakam veremem , şu anda sıfır diye satılan spyder'lar 2011 model yani 2011'den kalma , bu yaz başında gelecekmiş 2013 spyderlar , bence bu kadar zam normal değil , ki eğer olursa cidden kınarım yani .
aynen aynen :) yapacak bişey yok su gelecek sezonu bekliyorum bakalım zaman ne gösterecek :)
anıl kardeşim, sana bir tavsiyem var, 350lik spyder yerine 250cc lik spyder al derim, 350 lik makina ülkemiz şartlarında 600lük makina sınıfına sokularak gereksiz vergi, ötv, vs.. ödüyorsun, 10-20 km hız farketmez dersen 250cclik spyder al derim :cheesy:
biliyorum böyle oldugunu , ama 150 lik bi makineden inip 250 lik makineye binmek istemiyorum , biraz tatminkar olayım diyorum bu konuda , bi de hani 350 lik alıcam diye beynimde yer etmiş ya o da ayrı bişey :) inşallah hayırlısıyla 350'lik alıcam ama mecbur kalırsam zor olursa 350 lik almak benim için , 250 'liğe dönücem ne yapalım :)
Merhaba Anıl :D
şu an 8000 tl fiyat aldıgın 350cc spyder in liste fyatı 10500tl nakit verirsen 8000 tl ye iniyorlar birde sıfırda peşin fiyatına taksit kapanyası var şartlarını araştır her yeni sezon distribütör fiyatları yukarı çekmeye çalışır satışa görede yönlenirler yukarıda verdiğim fiyatlarda oldugu gibi 8)