Bugün songünmü yarın persembemi son gün ben yatırdım bugün UNUTMAYIN SİZDE
Yazdırılabilir Görünüm
Bugün songünmü yarın persembemi son gün ben yatırdım bugün UNUTMAYIN SİZDE
2012 spayder ın vergisi kaç kuruş ki arkadaşlar?
31 ocak son gun. Spyder 250 likk ise 49,50 lira 6 aylik
Bende az önce yatırdım..benimde altı aylık 38 diye gösteriyordu ama karttan geçerken 28 geçti:)
spyder 350 cc 100 tl alıp alıp duruyolar yaw
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...ge=IVD_HSP_MTV
bu linkten takip edebilirsiniz...
Evet bugun son gün .isteyene plakdan borç sorgusu yapabilirim.
bana yap bakalım 35 EA 9400 :D
böyle bir plaka yok diyor :D
Engin palkan sistemde yok simdilik.motorun yeni oldugu icin trafik sube henyz bilgilerini maliye veri tabanina gondermediginden kaynaklariniyor 3ay icinde girosi yspilir
o halde ben ikinci 6. aydan ödeme yapmaya mı başlıcam ????
Yok ilk 6 ayin odemesi kaydi yapilinca cikacak ,onuda ödeyeceksin
oha yaaa bendeki şans varya offf neyse...
site kitlenmiş giremedim son güne bırakmamalıydım
direk vergi dairesinden yatır kardeşim...
sanırım öğle yemeği yaklaştı yoğunluk azaldı operasyon tamam yatırdım :) 49.50 TL
hadi hayırlı olsun :D
Akşam yatırdık, 38 TL ağalar..
2007 250 cc 28 lira yatırdım gecen sene temmuzda 35 yatırmıştım herkse %10 zam gelmiş bi sorun olmasın ne dersiniz
yatırdığın meblayı kabul ettilerse ne sorun olacak boşver...
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:: mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::m rgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgree n::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mr green::mrgreen:
abi bugün yatırdımm saat 3 te haberim oldu son gün oldugundan , hemen gittim 4 gibi bankaların vergi işlemleri sıkıntılıydı , hemen basa basa yagmurda vergi dairesine gitim
2012 model 250 Spyder vergisi 49.5 tl :)
Bende az önce internetten vergi dairesi sitesine kredi kartıyla ödedim 101.5 tl spyder 350cc :x
vergisi az olsun diye 59 plakayı değiştirmedim ama kurtuluş yok :x
model yılı düştükçe vergi düşer arkadaşlar. Celil abi 59 plakanın sadece sigortada artısı oluyordu. onuda serbest yaptıklarından artık farketmiyor. mtv de bir artısı yok plakanın. tüm türkiyede sabit.
vizör buğu önleyiciler var anıl kullansana işe yarıyor mu bilmiyorum ama...
vizör buğusundan nefret ederim