29 TL YE sipariş eettim bakalım gerçekmi yalanmı tasarruf
Yazdırılabilir Görünüm
29 TL YE sipariş eettim bakalım gerçekmi yalanmı tasarruf
keşke hiç sipariş etmeseydin para tuzağı bu işler.
bende aynı yapıda mıknatıs kelepçe bağladım denedim hiçbirşey olmadı bu tip tüm aletler para tuzagı 8)
:D çakmaklığa takılanlar dışında...
Kullanmaya gerek yok mantik dısı bi olay. Benzin hortumuna takilan bir urun yakit sarfiyatini etkileyemez.
motorunuzun bujilerinin güçlü, kararlı bir kıvılcım üretmesi ve sonuç olarak da daha iyi bir yanma sağlaması--prensibiyle hareket eden sistem.
daha temiz emisyon ,gücün artması ve yakıt tüketiminin azalması..kullanıp yararını göen yok...
http://img.dxcdn.com/productimages/sku_52013_1.jpg
Vicdansız, 3 kağıtçılar bunların hepsi. Aslında bunlar, bu tür ürünlerin satışını bu kadar rahat nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum. Bu tür dolandırıcılıkların ağır cezaları olmalı. İnsanları kandırmak suç değilmiş gibi ellerini kollarını sallaya sallaya reklam yapıyorlar birde. Kazandıkları paranın hayrını göremezler inş. :x :x :x
yakıtta bir işe yarıyormu hiç ölçmedim ama aracın elektirik devresini emin olun düzenliyor...
abi ne yaptın o yakıt tasarruf cihazını bi işe yaradı mı gözlemlerini paylaşır mısın?
arkadaşlar bukonuda size şunu söyleyebilirim forumda diğer arkadaşlarımızın dediği gibi bunların hepsi fason yalan dolan.eger yakıtta düşüş motorda performans istiyosanız düzenli bakımyapıp..kaliteli yağ..oringli zincir..kaliteli buji.ve kaliteli benzin kullanmaktan başka bi şansınız yok..buda zaten 100 km lik yolda diyelim 5litre benzin harcıyosan bu bakımları düzenli yapıp kaliteye önem verdiğin taktirde en fazla 4.5 litre yakıt harcamış olursun daha fazla degişmez..
hepsi tamam da bu "oringli zincir" de ne oluyor?
O-ring yuvarlak (simit şeklinde) kauçuktan bir parçadır. Özellikle akışkan maddelerin sızmasının istenmediği veya sıvı-gaz temasının olmaması gereken yerlerde kullanılan bir nevi contadır. Özelliği gereği sabit değil hareketli veya takılıp çıkartılabilir parçalar arasında kullanılır. Bizim zincirlerde ne işe yarar dersen: zincir baklalaır arasındaki fabrikasyon konulmuş olan yağın dışarı çıkmasını engeller. Normal zincirlere göre biraz daha az sesli çalışır. Doğru bakımı yapılırsa daha uzun ömürlü olur.
Umarım aydınlatıcı olmuştur...
Bir deeeeee
Xring zincirler var.Haydi bakalım buyurun buradan yakın......:p :p :mrgreen: