Aranıza istanbuldan katılıyorum. Şuan lise öğrencisiyim. Açıkcası bu foruma bilgi almak ve danışmak için katıldım. Motoruma yakında sahip olacağım. Bu anı kaç senedir bekliyorum :)
Şimdiden edeceginiz yardımlar için teşekkürler..
Yazdırılabilir Görünüm
Aranıza istanbuldan katılıyorum. Şuan lise öğrencisiyim. Açıkcası bu foruma bilgi almak ve danışmak için katıldım. Motoruma yakında sahip olacağım. Bu anı kaç senedir bekliyorum :)
Şimdiden edeceginiz yardımlar için teşekkürler..
Merhaba Berke aramıza hoş geldin :)
işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Hoşgeldin Berke.. umarım motoruna en yakın zamanda sahip olursun.. 8)
Berke aramiza hosgeldin,
Umarim gonlundeki motora kavusabilmen dilegiyle,bilgi almak danismak icin gerekli destegin yaninda burayi biz bir aile olarak goruyoruz ve senide aramizda bulusmalarimizda gormekten memnuniyet duyariz:lol:
türkiyenin yaş ortalaması yükselirken formun yaş ortalaması düşüyoooorrrr.
demek ki forum gerçeklikten uzak hayal dünyasında geziniyor.
Hoşgeldin dostum:)
hoş geldin.
HOŞGELDİN.amaç bilgi almak ve danışmaksa doğru yerdesin..raptor dünyasının wikipediası dır bu forum..kalıcı olman dileğiyle8)nazar
Hoşgeldin genç arkadaşım. nazar
Bilgi alıp danıştıktan sonra da forumda kalıcı olursan sen kazanırsın. :cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:
Berke aileye hoşgeldin sanırım ailenin en küçük üyesisin motor almanı ve bizimle vakit geçirmeni bizde senin kadar çok isteriz... keyifli forumlar derslerde başarılar dilerim...
Hoş geldin Berke iyi formlar :) burda ruhu genç tutkulu insanların arasındasın :cheesy:
hoş geldin berke