https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...76992926_n.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
Mustafa güzel olmuş emeğine sağlık :cheesy:
elin alışmıştır siparişte alırsın artık 8)
Budur işte abi heryerde motorcuyu yolunacak kaz olarak görüyorlar maliyeti 20 lira olmayan bayrak direğine 50 lira istiyorlar.... İşte budur belki biraz daha kibar olabilir ama nolur yanlış anlama amacım kesinlikle yargılamak değil emeğe saygı eminim ikinci veya üçüncü çok ama çok daha harika olacaktır sektördeki açığı kapatirsin bence sipariş almayı düşün ... Naçizane bir fikrim var bayrak direğinin altına dağcılarin kullandığı karamina tarzı vidalı ve menteşeli bi duzenek olursa motoru branda altına cekeren bayrak direklerini egebiliriz ne dersin?
usta sipariş alırım yaparım diyorsan talibimim ben söyliyim.
en iyisi kendin yapmak zaten ben hafta sonu sanayi tarafına gittiğimde krom boru bulup bi etüd yapıcam.. eğer ugun fiyat denk getirirsem bunuda siz sevgili raptor riders lara dağıtırım ;)
krom boru bende bir sürü var çalıştığım iş yerin merdiven korumalıkların hepsi krom korumalıkları yenilemek için hepsini söktüler o çubuktan bir dünya çıktı amma bir işim daha var regal raptorun bayrağını bulabilirsem sol tarafa regal raptorun bayrağını sağ tarafada türk bayrağını asacam şimdi türk bayrağı hazır birde regal raptorun bayrağını bulayım tamam olacak iş
ayrıca yaptırmak isteyen varsa yaparım ama bu yaptığımdan daha farklı yapamıyorum
mustafa o demirlerden bana bir adet ulaştırma şansın varmı? bakalım ne yapabilirz...
kanki eğer bayrak direği yaparsak herkese faydamız olur...
eğer işlenebilir paslanmaz rom ise işinize yarar... alta bir adet civata deliği açmak gerek...
Valla işte bizim insanımız böyle ya.Türkün yapamayacağı şey yok.Elimizden her iş gelir gerçekten.Ama vakit bulamıyoruz bazılarımız,bazılarımız eriniyor filan.Emeğine sağlık.
ptt ile gönder kardeşim
kargoyu ücretini bana bırak
Dokuz eylül üniversite hastanesi
Hemodiyaliz teknik hizmetler departmanı
Balçova / İzmir
Engin Akar 05055252783
eyvallah saol kardeşim bakalım eğer bi şekle sokabilirsek aileye hizmetimiz olsun ;)