-
Hepınıze ıyıaksamlar
:( motorum la bu aksamustu bayraklı tepede bıkaza yaptım sag ust ezıldı ayaklık koptu bır depo benzın yolara heryere sacalandı en fecı olanda yarımmetre farkıyla kepceyle tokusmaktan kurtardım aglamaktan gozlerım kurbaga kermıte dondu:( ıkısaat sonra caardıgım naklıye aracıda araca bındırıken motoru asagıya dusurdu tutalım derkende soltarafım a bırsey oldu cok agrı vercı ben bugun olmessem bırdaha olmem herhalde...:(nazarlara geldım artık kesın ınandım.....
-
Çok geçmiş olsun :cry: Allah bir daha yaşatmasın :( şimdi nasılsınız.. nasıl gerçekleşti olay..
-
geçmiş olsun ,ölüm kalım olmadıktan sonra her derde deva vardır .gülümsemeniz yüzünüzden eksik kalması.
-
Buyuk gecmıs olsun, Allah daha beterlerini yasatmasın,bir garibanı sevindirmekde fayda var:(
-
-
Çok geçmiş olsun. Motoru boşverin ağrıyan bölgeye odaklanın. Ciddi bi durum olabilir.İhmal etmeyin sakın.
-
Gerçekten nazara gelmişsin, çok geçmiş olsun, ilk önce senin sağlığın önemli, iyi ol gerisi halledilir muhakkak...
-
abla geçmiş olsun..
bugün gün içinde seninle irtibata geçerim...
-
geçmis olsun abla allah beterinden korusun sende birşey yok demi ?
-
Özgür çok geçmiş olsun allah beterinden sakınsın işallah sende önemli bir şey yoktur
cana gelecegine mala gelsin çoğumuzun bu tip olayları var ama tekrar kalkıp kaldığımız yerden devam etmemiz önemli tekrar çok geçmiş olsun nazar:(
-
Gecmis olsun. Onemli olan sagliginiz. Umarim kisa surede toparlarsiniz.
-
Geçmiş olsun, ağrıyan tarafında da bir yoktur inşallah. Motor halledilir gider, canını sıkmanazar
-
çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun sıkma canını daha güzel bir şekilde yaptırırsın sağlığına bir şey olmasın
-
Konunun üzerinden bir hayli vakit geçmiş ama yeni gördüm, büyük geçmiş olsun. Bu zamana kadar sadece tatsız bir anı olarak kalmıştır umarım bu kaza.