Merhaba arkadaşlar bende üye oldum motor yok ama almayı düşünüyorum Bursadanım özgür,mesut ve enesin arkadaşıyım herkese selamlar :)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba arkadaşlar bende üye oldum motor yok ama almayı düşünüyorum Bursadanım özgür,mesut ve enesin arkadaşıyım herkese selamlar :)
Melike hoşgeldin aramıza ilk mesaj benden olsun 8) Keyifli forumlar dilerim. Şimdi tam ekipten oldun :mrgreen:
hosgeldin melike,
ozgur bursayi hareketlendirmeye basladi :cheesy:
Merhaba Melike aramıza hoş geldin :D
işallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bir motor alırsın 8)
Hoş geldin.
Celil abi senin de "işallah"ların meşhur oldu hee :p arada bir N unutuyorsun gibi sankim :|
Hoşgeldin Melikeeee :cheesy:
Hosgeldin melike seni forumda görmek güzel sana motorda alırsak tam olucak 8)
Gönlündeki motora biran önce kavuşman dileğiyle, aramıza hoş geldin 8)
hoşgeldin...buraya kadar geldiysen motorda olur merak etme :)
aileye hoşgeldin melike keyifli forumlar dilerim bursa ekibinde de bayan görmek güzel... sırada istanbul var... her ilimizde bayan arkadaşlarında üye olmasını can-ı gönülden isterim... bu aileyi dostluk ve kardeşlik dolu güzel günler bekliyor eminim ;)
Herşey ' hadi melike bizim çocuklarla turlıcaz atla arkama ' dememle başladı :D çünkü bu hastalığı bende o şekilde kapmıştım ... Aramıza hoşgeldin canım ..
Herkese çok teşekkür ederim umarım yakın zamanda bizde de motor olur ve tutkumuz dewam eder..
Arka koltuk rahatsız biliyorum bu yüzden bi an önce motor istiyorsun :mrgreen:
Hoş geldin :cheesy:
hepimiz arka koltukta başlamadık mı zaten :D
Herkes arka koltukta başlamaz malesef bazıları hemen motor alacak kadar şanslıdır :) Arka koltuğun rahatsız olup olmamasıyla ilgisi yok insanın kendi motoru olupta kullanırken rüzgarı yüzünde hissetmesi gibisi yoktur.. :))
vay arkadaş bu kızlara yaranılmaz,
bu havada nazi takmaktan bebek poposu hassaslığındaki yüzüm ponza taşına döndü:mrgreen:
fullface takıyor bide yüzde rüzgar hissetmek istiyorlar.. :mrgreen:
Şş hevesini kırma :mrgreen:
İşte Nazi takma olayına tasfirli sanatsal bir şekilde yaklaştım ama olmamış demekki zaten bundan sonra kişisel kaskımı satın almadan gelmiyorum :)