-
Buff Yaptıralım mı ???
-
iyi hoşta t-shirt, yelek, buff her yerimiz raptor riders abartı olur düdük gibi gezmeyelim :D
-
bence artık hiçç gereği yok
-
-
hepsini aynı anda giymen gerekmiyor ki :D
orada da belirttim :D
isteyen olursa tabi...
şahsen ben maliyet düşük olacağından
diye bi fikir analizi yapmak için bu konuyu açtım :D
arkadaş sizede yaranılmıyor haa
-
ücretini öğrenelim ben birkaç tane alabilirm. ama abartı olmasın sadece ortada logo olsun, hiç yazı olmasın bence. :)
boxer da yaptık mı tamamdır :mrgreen:
-
Alınma Engin 8):p
şimdi yelekti pachlerdi isimlikti amaydı logoydu tşhirt tü derken tanışında dediği gibi
RAPTOR RİDERS SHOP olduk resmen :mrgreen::mrgreen:
-
yok alınmıyorum da şimdi şöyle bir de durum var isimlikler zaten logo içermiyor e yelek dediğin zaten arkasında ve önünde patch i olan birşey t-shirt dediğinde yelek içinde görünmeyecek kafada buff olması da bence fazlalık değil
ha
desem ki
rr baskılı buff atkı pantolon eldiven yaptıralım tamam haklısınız da
zaten bunların hepsini de yapsak kimse her şeyini rr logosu ile giymez
sonuçta birimizde buff birimizde yelek birimizde tshirt olursa da fazlalık olacağını düşünmüyorum...
-
Şimdi aklıma geldi de; ben fuarda sevgili sponsorumuz Ali Usta'yla Celil Abimin bir konuşmasına kulak misafiri olmuştum; Ali Usta tişörtlerimizi beğenmiş; "logolu baf yaptırıp çocuklara hediye etsek; sponsoruz neticede" gibisinden bişeyler diyordu. 8)
Celil Abim gelse de bi sorsak nooldu o iş diye. :p
-
Engin fiyat ucuz olursa en sadesinden birşeyler olabilir ama artık sponsor bulmak lazım para yetiştiremiyoruz :mrgreen:
emrehanın dediği gibi ali ustayla fuarda konuştuk baf yaptırma düşüncesi vardı ama dükkana gelenlere hediye vermek için düşünüyordu 8)
-
bu iş kaska ....dona kadar iner benden demesi :p
neyse olur ya ama sade olsun yazı olmasın
yeminle yakında rr sıçacağız:p
-
Alıntı:
ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı
yakında rr sıçacağız:p
onu yaptığımızda bağlılığımızı ispatlarız...
-
Hepsinden önemlisi bi flama yaptırsk ya.. siyah zemin üçgen form sadece logo, motorun arkasına Türkbayrağı ile birlikte takardık.
örnek
http://www.hondajazz.org/forum/uploa...223_flama2.jpg
-
t-shirt için nasıl olsa kalıp hazırlanacak bu sayede o kalıp ile istediğimiz yere istediğimiz baskıyı yapabiliriz...
-
hatta bu flam ucuzsa, para toplayıp 250-300 tane yaptıralım, İstanbul ekibinde kalsın, festivalde kamp alanını bunlarla çeviririz ipe geçrip.
-
sonra oradan biri ipin bir ucundan tutup çalar bütün flamalar gider :D:D:D:D
-
-
en üstteki iyi ama yazı olmasa iyi olur 8)
-