Merhaba Arkadaşlar
Ankaradan Beyaz RR E250 yeni aldım. Hatta ehliyetim bile yok.
34 yaşımdayım . bilişim sektoründeyim.. Ankara Kızılayda Bilgisayar tamir ve satış ile ilgili mağazam var. (TeknoWorld.)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba Arkadaşlar
Ankaradan Beyaz RR E250 yeni aldım. Hatta ehliyetim bile yok.
34 yaşımdayım . bilişim sektoründeyim.. Ankara Kızılayda Bilgisayar tamir ve satış ile ilgili mağazam var. (TeknoWorld.)
Gokhan kardeş hoşgeldin aramıza.
Motorun hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürmen dileğiyle.
Ankara 1 kişi daha arttı.
Kalabalık turlar bizleri bekliyor. 8)
Merhaba Gökhan aramıza hoş geldin :)
yeni RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin 8)
ankara coştu maşallah nazar
Gökhan kardeşim hoşgeldin aramıza.
Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız sürmen dileğiyle.
Hayırlı olsun, bende yeni aldım makinayı, iki ayı geçti, ehliyet işini de halletik mi tamamdır. Sende zamanın motorunun üzerinde nasıl geçtiğini anlayamayacaksın, keyifli sürüşler dilerim,
Ankara mayoz çoğalıyor maşşallah!!!
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... Ankara cidden iyi ayaklandı sol kulvardan ilerliyor. Fakaaat lakiiin amaaa.. Emrehan nerde :x Balböceğim nereyesun, Ankara hareketlendi sen kayıplardasın. İlgilen biraz memleketinle alooo :-1:
hayirli olsun kazasız belasız sürüşler :cheesy: hoş geldin aramiza :)
Gökhan bey aramıza hoşgeldiniz madem PC sektöründesiniz bana pc toplamamda yardım da edersiniz değilmi :D
hoşgeldin gökhan...hayırlı olsun...kazasız belasız sürüşler dilerim
Bana da bana da 8)
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar, hosbulduk.
Moturumla birlikte aranizda olmaktan cok mutluyum.
İnsallah en guzel gunleri birlikte yasariz.
Motor kullanmak cok guzel ve keyifli 4 gunde 250 km yapmisim, bugun farkettim.
Keske daha once alsaymisim. Motoru pazar gunu tslim aldim ve ilk kez o gun birakin kullamayi, o gun ilk kez bir motora bindim.
Motor hakkinda gecmisim hic yok.
3 ay ehliyet sinavi icin bekleyecegim.
Bir an once sizlerle reel olarakda tanismak ve gezilere katilmak isterim.
Oncelikle buradan, tesekkuru bir borc bilirim.
Motorunu ilk gordugumde (RR daytona) asik oldugum, benimde motor almamda bastan sona destegini en ufak esirgemeyen abime cok tesekkur ederim . Lakiska.
Olayın gelişimi çok ilginçti.
Gökhan'ın yanına birşeyler almak için uğradığımda dükkanın önüne park ettiğim motorumu gördü. Sadece 10 dakika konuştuk. "6 aydır araştırıyorum, markası şudur, şöyle kaliteli motordur," falan filan derken Gökhan'ın içindeki motor aşkı birden kabardı. Sadece 10 dakikada oldu tüm olanlar.
Ertesi sabah Işıl motor'dan Daytonasını satın almıştı. :mrgreen:
İçinde uyuyan motor aşkını uyandırdığım için mutluyum.
Bir an evvel ehliyetine kavuşman ve kazasız belasız sürüşler yapman dileklerimle...