arkadaslar 500 km de motorumun egsozunda yanik olustu servise goturdugumde bunun kronik bir sorun oldugu devirsiz kullanimdan kaynaklandigini garantiye girmedigini soylediler sizce egsoz yanigi bundan dolayi olur mu yoksa motorda bir sey varmidir.
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaslar 500 km de motorumun egsozunda yanik olustu servise goturdugumde bunun kronik bir sorun oldugu devirsiz kullanimdan kaynaklandigini garantiye girmedigini soylediler sizce egsoz yanigi bundan dolayi olur mu yoksa motorda bir sey varmidir.
İlk önce hemşerim bi abimle karşılaştığıma sevindim. Abi motoru NurMotor servisine mi götürdün?
üretimsel bir sorun nasıl olurda garantiye girmez ki??? benim ön fren tutmuyordu üretimsel bir sorun garantiden hallettirdim biraz yüklenin bence...
Ben 3 gün önce marmara bölge satış sorumlusuna yüklendim ama sonuç olmadı herkes ısrarcı olursa belki bir sonuca ulaşırız
evet bugra nur motora goturdum
benim anlamadigim sey kullanici hatasi diyorlar ama egzosun sadece birinde kararma oluyor otekine niye hicbirsey olmuyor
bugra bende seni tanidigima sevimdim bu siteden muratla tanistim denizlili arkadaslari beklerim (denizliye yolu dusen arkadaslarada kapim acik)
istasyon caddesinde eski tekden hastanesi karsisinda aydin canta
Feridun kardeşim geçmiş olsun uzun bir ayrılık oldu seninle daha yeni tanışmıştık neyse cuma günü denizli deyim bi çayını içmeye gelirim eğer katalizörü henüz sökmediysen beraber sökelim ok? Ben kendim sökmüştüm kolay birşeyi yok
daha sokmedim murat sen gel de egzosa bi bakarsin egzos sesine de bi cozum bulalim kendine iyi bak
Ok kardeşim bi problem olmazsa cuma akşamüstü yanına uğrarım kendine dikkat et