Haftasonu boş geçmesin arkadaşlar....
Yazdırılabilir Görünüm
Haftasonu boş geçmesin arkadaşlar....
Olabilir fikri teklifi olanlar yazsın duruma bakalım 8)
Sakaryaya gelin :cheesy:
kabaca şöyle bişe yapabiliriz
Beykoz belediye sosyal tesislerinde kahvaltı(ucuz=) sora anadolu kavağı(burada ayrıca yonoz kalesi var gezilebilecek),anadolu feneri( İstanbul'un Asya yakasında İstanbul Boğazı'nın Karadeniz'le birleştiği kuzey ucunda Yon Burnu üzerinde bulunan deniz feneridir.)oradan Riva'ya sürüş keyfi...güzerhag üzerinde çalışma yapılıp bi kaç yere daha uğranabilir,ve önerilere açık tabiiki =)
yol ise şöyle;
http://goo.gl/maps/CpaxQ
Serkan İstanbul' un (bana göre) en güzel yerlerini rota yapmışsın valla helal olsun 8) Ben iş yerinden arkadaşlarla İğneada tarafına kampa gidecem yoksa kesin katılırdım. Size bol eğlenceler :cheesy:
BEN HERTÜRLÜ VARIM fakat yön kavramım zayıf kaybolma ihtimalim yüksek mutlaka karşıya geçmeden birileri ile buluşmam lazım baş harfi Celil abi:mrgreen:
Başlık anlaşılmıyor Cumartesi İstanbul gezisi yada haftasonu turu falan olarak değiştirirmisin daha çok katılımcı olur diye düşünüyorum.:?:
arkadaşlar rota çok güzel ama açıkcası benim için çok fazla km ortalama 230 km yol yapmam lazım benzin ve genel masraflar bana fazla geliyor (malüm işsizlik) ama gitmek isteyen arkadaşlar için çok güzel rota kaçırmayın
veya isterseniz size uzak bana makul uzaklıkta göktürk karaburun yapabiliriz 8)
Abi göktürk mü demek istedin ozmaan bana daha çok uyarr
Arkadaslar bulusma olacaksa bende gwlirim tatili yarida keserim gerci ne tatil celil abi duydu bizim canavarin sesini adam bwnden cok bindi motora adamin gonlunu eylwmek le geciyor tatil ne olur bulusma ayarlayinn :x:x:x:x
Bence bugün netleşsin hepsine uyarım8)
arkadaşlar büyükçekmece çevresinde toplam 50 km kadar bir yer bana uyar bunun dışında benden pas siz bana bağlı kalmayın aranızda takılın 8)
O zaman şöyle soralım c.tesi arnavutköy göktürk karaburun a kimler gelir yazsın buluşma beylikdüzü bauhaus önü saat .10.45 rota hadımköy üzeri durusu karaburun 8)
Ben kesin varım :)
Abi yola ciktim bile yeni ciftlikten :::;;))))) bende varim
ben aranızda bu seferlik olamayacağım çünkü cumartesi pazar aöf sınavları var
Bana heryer uyar arkadaşlar. Başka bir rota yoksa bende 10:45 de Bauhaus önündeyim.