merhaba arkadaslar sizi uzuun zamandır takip ediyorum .haftaya bende motorlu olucam ınşallah :)8)
Yazdırılabilir Görünüm
merhaba arkadaslar sizi uzuun zamandır takip ediyorum .haftaya bende motorlu olucam ınşallah :)8)
Hayırlısı Olsun Usta...Hoşgeldin...İsim, Yaş Falan Tanıtırsan Kendini Seviniriz...8)
Merhaba hoş geldin8)
Ooo Ankara :cheesy: Hoşgeldin Ankara :lol: Cansın Ankara 8) Emrehan yakala :p
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum. yarın motorum da geliyor. RR DD250 E6C aldım. rodaj konusunda özellikle dikkat etmem gereken var mı yazarsanız sevinirim.görüşmek üzere
Güle güle kullan. Keyifli forumlar nazar
Hoşgeldin Volkan. Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. nazar
Forumu takibe devam. :cheesy:
merhaba arkadaslar 25 yasındayım bankacıyım ben :D leventle tanıstık ışıl motorda o çok tavsiye etti sizi yelek falan da spariş ediyomussunuz geziler falan yapıyomussunuz :D hatta yagmura yakalanmıssınız kızılcahamam da bende ıstıyoruum :D spyder alıcam haftaya inşallah motorların gelmesini bekliyoruz :D
evet hemen istiyorum abı :D
ne yapmamız gerekıyo peki :D
ilğili sayfaya bedenini yaz yelek bedeli olan 110tl yi benim hesaba hemen atman gerekiyor bende satıcıya aktarıcam
Celil f. üstün Akbank ıban no: TR980004601024888000000720
konu ile ilğili sayfa aşagıdaki linkte:
http://www.regalraptor.net/forums/sh...i+yelek&page=3
abi ben bu ay çook açıldım motordan dolayı benim kalsın o zaman aslında içim gitmiyo diyil :(
çok anlayışlısın abı saol :):cheesy:
abı sence en kadar bütçeyle ve nası bı kask almalıyım başlangıcı olurmu bu ışın de cc yükseltme gibi :D çaylaklığın dibiyiim :D
abi yaklasık bı saat once hyosung bayısıyle konustum.adamlar regal raptor alma diyorlar.1000 km gelince tamıre sokmaya başlıyosun dıyo.bana acaba bayısı oldugu ıcın mı bunları soyledı ?yoksa gercekten bana bu alet sıkıntı çıkarır mı ? kafam bi trilyon oldu bu ne saçma bişy olmaya başladı kafamda :D :D
:p valla bana da rakip firmamı sorsan ben de yerden yere vururum :p
abı ne olursa OLSUN BU MOTORUN zevkıne varcm ben alcm bunu :)
Selamlar... İsmim Barış ... Senelrdir içimde yanıp tutuşan motor sevdasını alevlendirdim ve aranıza katıldım.. kalıcı ve aktif olmayı umuyorum... :))
woowww abi gazına gelmem normal mi :)
Merhaba Barış :D
yeni sana özel bir başlık aç oradan devam edlim 8)
yeni başlık liki:
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27