dün şiledeyken hiçç bi sıkıntı olmayan motorum 2'den boşa almaya başladı benimde , başıma gelmedi diye mutlu olmuştum ama geldi malesef bugün gittim motorlande bıraktım perşembe günü alıcam bakalım nolucak :)
Yazdırılabilir Görünüm
dün şiledeyken hiçç bi sıkıntı olmayan motorum 2'den boşa almaya başladı benimde , başıma gelmedi diye mutlu olmuştum ama geldi malesef bugün gittim motorlande bıraktım perşembe günü alıcam bakalım nolucak :)
Geçmiş olsun kardeşim
umarım önemli birşey yoktur kardeşim. geçmiş olsun..
boşver şimdi vitesten atmayı fındık ezmelerimiz geldimi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
geçmiş olsun aynısı bendede olmuştu tamirciye götürdüm adamın dediği vites atarken vites pedalına sert bir şekilde bas dedi ve öyle at vitesi o zaman atmaz dedi öyle atarsa o zaman getir bende dedim abi ne alakası var motor 2 ye geçiyor sonra boşa çıkıyor dedim usta sen benim dediğimi yap dedi usta diyeli 1 ay oldu ve dediğini uygulamaya başlayalı 1 ay oldu ve usta haklıymış biraz sert basıyorum vites pedalına ne boşa çıkıyor nede atıyor :)
Bazılarında olan genel problem bu, servise götürün garanti kapsamında hallediyorlar, fabrikasyon hata yani :) geçmiş olsun..
biliyorum abi bildiğim için kafam rahat çok cool takılıyorum baktım 2 den atmaya başladı yanımda korhanda vardı dedim aha benim motorda başladı 2'den boşa atmaya dedim güldüm :D işte hemen gidip bıraktım motorlande :)perşembe alıcam hayırlısıyla bakalım . sağol abi ilgin için :)
bende anıl senin gibi olmuyor olmuyor diyordum geçenlerde ilk defa bende de oldu ama tekrarlamadı bakalım bir daha olursa götürcem bende servise... ama kolay bir işlem olduğunu duymuştum sadece bir pul değişimi yapılıyormuş bu nedenle içinde kuşku olmasın hakkı ile sapasağlam olur maşallah...
sorunun erkenden tespit edilip çözülmesi senin için daha iyi oldu. şimdi bekle bakalım motorun çıkmasını : )
motoru çarşamba günü teslim aldım , aldığımda gaza bastıkça devirdaim yerinden yani motorun sağ alt kısmından su fıskırıyordu tekrar soktum servise uğraştık ettik kaç kere açtık yaptık olmadı , en son ustamız sağolsun , devirdaym pulunu cebinde unutmuş sonrasında halledildi ve , tıkır tıkır motor bir sıkıntı yok Allah'a cok şükür :)
Benimde başıma geldı arkadaşlar dun sabah hersey normaldi işe geldım ve guzlece park ettim sonra cuma namazına gıttık yıne bı sotun yoktu mesai biti bindim atımıza 500 mtre sonra basa attı ne olu dedim kendi kendime neyse tekrar 2 attım yine attı yine attı :cry::(
motorland yolumun üzerindey di biraktım zorda olsa ayrıldık bi kaç gunlugune.
asma suratını boşuna agacım , makineyi pırıl pırıll sıkıntısız geri alacaksın :) gecmiş olsuun , başına gelebilecek en büyük sorun bu olsun :) geri alırken senden 70 TL gibi bir ücret isteyecekler , bujiyle yağ değişti diyecekler , onu verme , benden de istediler biraz çirkeflik yaptımm dedim öyle şey olmaz , hani herşey garantiden yapılacaktı dedim ve düzellttim ortalıgı :D
Zafer sanada geçmiş olsun garanti bitmeden ortaya çıkması avantajlı bir durum yoksa cepten işçiliği fazla tutardı 8)
maalesef aynı sorın benım 5. vıtesımde var ama rampalara 110 120 gıbı hızlarda zorlarsam kısa sure sonra 4. vıtese gelıyor (halden anlıyo sanırım):D