Geccee İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR
Deniz dostum
mutlu sağlıklı bol paralı sevdiklerinle ve RR ile nice mutlu yıllar dilerim.
Aslında Musaözünde hepberaber yüzyüze doğum gününü kutlamıştık 24/06/2007 pazar günü saat 00.00 da ama forumda olmazsa olmaz..
http://upload8.postimage.org/982179/cumatesi04079.jpg
Re: Geccee İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR
Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Deniz dostum
mutlu sağlıklı bol paralı sevdiklerinle ve RR ile nice mutlu yıllar dilerim.
Aslında Musaözünde hepberaber yüzyüze doğum gününü kutlamıştık 24/06/2007 pazar günü saat 00.00 da ama forumda olmazsa olmaz..
http://upload8.postimage.org/982179/cumatesi04079.jpg
hep beraber kino baba.... göbeğine kurban ....
Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
komutanım cok sağoll...fatih abinin ve senin sayende güzel bir müzik zihafeti cektik... unutamayacağım bi geceydi ...
Alıntı:
cannibal Nickli Üyeden Alıntı
Nice mutlu senelere gecce,inşallah yeni yaşında herşey istediğin gibi olur :cheesy:
sağol ayhan kardeşim ....hemimizin işallah ....
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Deniz kardeşim tekrardan nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah Seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzz
teşekkür ederimmm..hep beraber nice sağlıklı mutlu seneler geciririz işallah...
Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
senin doğum gününü kutlamak için teeeeeeeeeeeeeeeeeeee Eskişehir"lere gittik ,,Emrah komtanımla ,ayhan komtanım, sana 4 gün 4 gece parti yaptılar bak kıymatini bil denizz :evil: ......Ablacım sağlıklı ,mutlu hzuzrluy uzuuuun yıllardilerim sana :D
teee gittik dimi ablam...ohh iyide ettik...
walla orda haklısın emrah ve ayhan komutanım sayesinde hepimiz cok güzel hafta sonu gecirdik...
24 'ü bitirdim ama bu güne kadar hiç bu kadar güzel doğum günü gecirmedim walla....
Sizlerinn arasında olmak, sizleri tanımak, zaman gecirip paylaşmak kadar güzel bir hediye olmazdı benim için ...
belki o an diyemedim bunu utandığımdan ama hepinize cok teşekkür ediyorum...
güzel bi aileyiz artık onu biliyorum, ve bu ailede herkez mutluluğu hak ediyor ...