Selam arkadaslar araniza yeni katildim... acemi bir motorcuyum... dd 150 e2 aldim kullanim kilavuzuna ihtiyacim var malum ne nedir okumak istiyorum... yardimci olursaniz sevinirim
Yazdırılabilir Görünüm
Selam arkadaslar araniza yeni katildim... acemi bir motorcuyum... dd 150 e2 aldim kullanim kilavuzuna ihtiyacim var malum ne nedir okumak istiyorum... yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba Emir aramıza hoş geldin :D
yeni motorun hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
bende 250 cc nin kullanma kılavuzu var ama aynıdır mail adresine yolladım 8)
hosbulduk insallah skintisiz guzel gunlerde hep beraber...tesekkurler abicim cok sagolasin... acikcasi cok acemiyim daha ne nedir pek bilmiyorum... ogrenmem icin iyi olucak..
Celil abi kılavuzu bana da yollayabilir misin zahmet olmazsa :|
Bende almayı düşünüyorum ama kararsızım :D
valla bence guzel tabii ben acemiyim kursta bindigim mondial 125 deluxe de cok iyi gelmisti lakin pek hos bir motor degildi. Ben pek bi skinti yasamadim ama dun viteste bi problem oldu bosa aldigimda elimi debriyajdan cekince stop ediyo ya bosa almiyo isik yaniyo ya da motorda bi sacmalik var. tam olarakta anlamadigim icin bisi diyemiyorum.
Celil bey bu klavuzdan banada gönderebilirmisin. Bi saattir arıyorum bulamadım.
Merhabalar kılavuzu olan arkadaslar bana da paylasımda bulunabılırlermı tesekkurler
Celil beye ve @decimate kardeşe çok teşekkür ederim.
şu klavuzdan birde ben alabılirmiyim ? :lol:
celil abi banada (mustafa77yilmaz@hotmail.com) gönderirsen sevinirim. :)
celil abi banada yollayabilirmisin sana zahmet :)
teşekkürler ben aldım:)
eren_acikgoz@windowslive.com banada atabilirmisiniz acaba :)
merhaba Celil hocam rica etsem bana da yollar mısınız dd150 kılavuzu :)
yahu 150ligi sattik 150 lik kardesler geldi :D
Kılavuzu bende alırım arkadaşlar sizi yormazsa ugur_guler222@hotmail.com
Hocam merhaba bende rica etsem kılavuzu...
Bana da iletebilir misiniz?
Teşekkürler...
Hem 250'liğin hem de 150'liğin klavuzlarını ben de alabilir miyim?
Daha motoru almak nasip ol(a)madı, ekipman almaktan motora para kalmayacak:D Bi diyorum " Başlangıç için 150lik yeter, düşe kalka öğrenirim" sonra buraya giriyorum, yorumları okudukça gaza gelip " 250lik beyaz daytona alasım geliyor". :D
Ama fiyatlar da sezon fiyatı, pahalı geliyor... Böyle gitler geller sürekli.
Neyse, dediğim gibi, klavuzları benim mailime de atarsanız sevinirim, ayrıca neden mediafire gibi bir depoya atıp buraya link koymuyorsunuz merak ettim.
Kazasız, keyifli sürüşler herkese.
malum bende bi kaç güne kadar 150 lik sahibi oluyorum acabbaa ben de istesem klavuzu ? :(
çok teşekkür ederim. işte anında iletişim diye ben buna derim 8)
bende hazır konu canlanmışken alabilir miyim ?
E yani ben de isteemzsem ayıp olacak Celil bebişim :))))
Çak benim mail e de :))))
celil abi bana da atar mısın? sonunda aranızdayım artık :cheesy: (sadece anlaştık daha alamadım :( )
celil abi bana da atar mısın :) motoru aldık azcık öğrenelim ne nerdeymiş :D
Celil Abi, rica etsem 250cc için olan kılavuzu bana da gönderebilir misiniz? Motorumu alabildim çok şükür fakat aldığım arkadaş herhangi bir kılavuz vermedi....
ktemur@gmail.com
Abi sana zahmet olmazsa Dd150 nin kullanma kılavuzu nu devvill__boy@hotmail.com adresime gönderebilir misin