Küheylan Hastalandı (Yolda Bıraktı) :(
Bu akşam başıma gelmeyen kalmadı. Rodajı dolsun hemde motora alışayım diye bu akşam işten sonra biraz gezeyim dedim. Evimin civarında gezerken herşey yolndaydı hiçbir sorun yoktu 10km civarı bi yol yaptım sorunyok.
OLAYLAR BUNDAN SONRA BAŞLIYOR
Daha sonra bi deniz kenarına gideyim dedim Güzelyalı ya doğru koyuldum yola. Bilenler bilir meşhur mudanya rampasını sorunsuz tırmandım inişe geçtiğim sırada terslikler başladı. Önce 5. viteste gaz vermeden iniyordum rampayı viraja yaklaşırken debriyaja bastım vites düşürmek için motor stop etti tekrar ateşledim ama vitesi boşa aldığım zaman tekrar stop etti bu güvenli bi yere çekene kadar böyle devam etti. Motoru ateşliyorum çalışıyor ardından stop ediyor. İndim bi sigara yaktım sağına soluna baktım anladığımda yok ama çaresizlik işte. 10 dk sonra ateşledim aldı düzgünde çalışıyodu park ettim biyere sahil kenarında çayımı çorbamı içtim düştüm dönüş yoluna.
Meşhur rampayı tekrar tırmandım yine inişe geçtim 5. vitesten 4e geçeyim diye vites pedalına bi bastım HOPP pedal boşa düştü tepki yok sallanıyor :shock: Hemen sağa çektim motorun altından tıngır tıngır ses geliyor. Bi baktım vites pedalını vites kutusuna bağlayan uzun metal bi çubuğun bi ucu boşta. :cry: Sağıma baktım soluma baktım kimseler yok saat gecenin 1'i. Girdim motorun altına bi şekilde o çubuğun bir ucunu vites pedalına bir ucunuda vites kutusuna bağlamayı başardım. Tabi motor sıcak egzoz sıcak ben acemi zor oldu ama bi şekilde oldu vitesi boşa alabildim en azından. Dedimki tamam 2. viteste eve kadar gıderim yavaş yavaş fakat ne mümkün motor ateşleme yapmıyor :( buyur burdan yak....
Allahtan işyerime yakın bi yerde bu sorunlar oluştu. Rampa aşağı boşta saldım gidiyorum 2 attım vurdurmaya çalıştım bir iki kere ama yemedi ateşlemedi. 2km kadar bu şekilde gittim. İşyerime geldim bahçeye soktum motoru dedimki bi kere daha deneyeyim bastım ateşledi ama 1. vites e girmiyor. Olacak gibi değil bıraktım motoru bi arkadaşımı aradım, geldi sağolsun eve kadr bıraktı beni.
Motosikletle başladığım akşam gezime yayan döndüm yani. Gece gece başıma bunlar geldi işte. Şimdi motor orda ben burda ayrı düştük. Yarın artık arıyacam Bursa servisini bakalım bişey yapabileceklermi..... :cry::(