Merhabalar motorumu almış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun bakalım 150e-2 ile ilk ve son uzun yolumu yapacağım 2 3 gün içerisinde herkese kolay gelsin...
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar motorumu almış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun bakalım 150e-2 ile ilk ve son uzun yolumu yapacağım 2 3 gün içerisinde herkese kolay gelsin...
hayırlı olsun nebi
Hayır olsun, güle güle kullan :cheesy:
Son dememin sebebi motosikleti uşağa götüreceğim orada bineceğim .Orada en uzun gideceğim yolda 50 km :)
Merhaba Nebi yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
not: kullanma kılavuzunu mail adresine yolladım 8)
tamamdır celil abi teşekkürler.
Nebi aramıza ve Raptorriders ailesine hoşgeldin,motoru alır almaz yola çıkacaksan dikkatli olmanı öneririm,Hayırlı olsunnazar8)
Sefalar getirdin...
Hayırlı olsun güle güle kullan 8)
herkese teşekkürler arkadaşlar memnun oldum.
Motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, İstanbul dışında da izmir ankara gibi şehirlerde sağlam bi ekip görmek istiyoruz:D bursada ki arkadaşlar öyle mesela :D
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar yarından sonra uzun yola çıkmayı düşünüyorum yaklaşık 250 km motosiklet tecrübem var o konuda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ancak motosikletim henüz 20 km de rodaj sırasında uzun yol motorun sağlığı için bi sorun teşkil eder mi ? önerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler.
Tam tersine motorun rodajını uzun yolda fazla zorlamadan tamamlamak daha sağlıklıdır diye düşünüyorum... :)
Nebi rodajın uzun yolda yapılması zorunlu değilse tavsiye edilmez çünki rodajda her vitesi ve motorun devirini değiştirerek kullanmak gerekirki tüm dişliler ve mekanik aksamlar devreye eşit girip düzgün alışsın ve rodajda ilk 300 km de maksimum 80 km geçmemek yüksek devirlere çıkılmamak gerekir bu uzun yolda biraz zor bence şehir içinde biraz gez ilk 300 km yi tamamla yağını değiştir sonra uzun yola çık ve makinayı zorlamadan kullan kolay gelsin 8)