Tüm Raptor Riders üyeleri ve ailelerinin ayrıca motosiklete yürekten gönül vermiş herkesin Kurban bayramını kutlar nice bayramlara kazasız belasız sevdiklerimizle birlikte erişmeyi diliyorum.HAYIRLI BAYRAMLAR
Yazdırılabilir Görünüm
Tüm Raptor Riders üyeleri ve ailelerinin ayrıca motosiklete yürekten gönül vermiş herkesin Kurban bayramını kutlar nice bayramlara kazasız belasız sevdiklerimizle birlikte erişmeyi diliyorum.HAYIRLI BAYRAMLAR
Hayırlı bayramlar olsun efendim. Kurbanınız kabul olsun :happy:
nazarRaptor Rıders Ailesinin Herkesin Kurban Bayramını Kutlarım nazar
Bütün abilerimin, dostlarımın bayramını kutlarım :)
Tüm dostlarımın ve kardeşlerimin Kurban Bayramını mübarek olsun.
Allah bu güzel Aileyle beraber nice bayramlar görmek nasip etsinnazar
Tüm regal raptor ailemizin kurban bayrami mübarek olsun (uzun zamandir foruma gíremíyorum abilerim kusura bakmayin malun av sezonu acildi hemen hemen hwr hafta avdayim ayarlamalari yapip tekrar ailemle birlikte olucam saygilar )))
Tüm RR ailesinin Kurban Bayramı Mübarek olsun. Ailelerinizle Birlikte Nice Bayramlar Dilerim. Aramızda Olmayanlara, Allahtan Rahmet Dilerim....Başta Babalarımız, Analarımız Olmak Üzere.
Tum raptorriders ailesinin kurban bayrami kutlu olsun,sadece tatil olarak gorulmeyip buyuklerin unutulmadigi bir bayram olsun:)
Bayramı bayram gibi yaşamak nasip olsun, her ne kadar mazide kalanlara özlem duysakta..8)
Hepinizin bayramı kutlu olsun 8)
Bayramınız hayırlara vesıle olsun rr cılar!!
Kurban bayramı hayırlar güzellikler getirsin inşallah. Dua tadında ömürler dilerim
bayramınız mubarek,kurbanınız kabul,yolunuz açık ,tekeriniz yan bassın.her şey gönlünüzce olsun.
hepimize nice nice sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum.bayramınız kutlu olsun...
Herkese iyi bayramlar.
Nice sağlıklı,huzurlu bayramlara..Mubarek olsun..