Aynı fiyata sıfır Suzuki,Yamaha cruiser lar var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32043237/detay
Yazdırılabilir Görünüm
Aynı fiyata sıfır Suzuki,Yamaha cruiser lar var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32043237/detay
Biraz aşın kendinizi yaa hep aynı tip.. Shadow-dragstar karıştırmışlar biz de bunu çıkardık demişler :-1:
Evet rakam yine uçmuş bu parayı buna kimse vermez zaten kanuni markayı pazarlayamıyor birde fiyata yükleniyorlar :|
Ben bu makineyi 4. Levent' te Kanuni bayisinde incelemiştim. Ellerinde GV 250 kalmadığını bu model kaldığını söylemişlerdi. Pazarlık yapmadan 22.000 TL gibi bir fiyat söylemişlerdi. Ancak 100 km.' de 7 - 8 lt. yakıyor dediler. Bende neden bu kadar çok dediğimde abi 700' lük makine yakacak tabi demişlerdi ve ben de hızlıca dükkandan uzaklaşmıştım :mrgreen:
Uzaklaşmadan önce adamın yüzüne bakarak salyalar saçarak gülmen lazımdı :p
Buradan, düşüncelerime tercüman olan, başta Özgürüm olmak üzere tüm Bursalılara selam ve saygılarımı gönderiyorum :p
Çok pis gülüyor demi adamın canı çekiyor :mrgreen:
Bu paraya sıfır araba veriyor dacia :D Koskoca kanuni bunu yapıyorsa demekki elimizde sermaye olsa ne işler yapabiliriz. Adamlarda beyin varla yok arası.
rakama bakarmısın iyice abarmışlar. gv600 ün motorunu koyup biraz makyajlamışlardır. kesinlikle bu motor satmaz.
Şimdi dikkatimi çeken bir diğer durum da; arkadaş bu motor bunca yakıtına rağmen performanssız ve soba gibi olacak. Radyatörü resmen saklamaya uğraşmışlar. Kapalı kutu gibi bir haznenin içinde; ve rüzgarı engelleyen bir ön konumlandırmaya sahip.. Nereden hava alıp soğutuyorsun bu radyatörü ey Hyosung... Hem yakıyo hem hararet yapıyo. Hem kel hem fodul... :roll:
arka teker cam yarması gıbı on garıban ışı gercekten hyosung spormotorsıklet yaparken cruiser lerını araya kaynatıyo sanırım umarım ıyı vıraj alabılıyodur..... :(
Arkadaşlar HYOSUNG GV 650 için ne dersiniz?
99 modellerinde krom parlaklıkları ağır basmaktaydı. yeni modelleri tamamen siyaha boyanmış durumda. O çaff çafflı halinden eser bırakmamışlar. 10 bin ile 13 bin arasında temizini bulmak kolay. bu paraya değer mi sizce?
Fiyata bak masallah 22bin! Su motoru 22bin yerine 16bin yapsanda en azindan rekabeti attirsan.Bide muthis markalarmis gibi kanuni yaziyorlar birileri bunlara nekadar dandik firma olduklarini anlatmali belki bu motor guzeldir ama tiger seyhan caracal yaptiklari kotu imaji bu fiyatla silemezler.16binlerde olsa sifir diye alinir