-
Temiz regalraptor 350cc daytona e-6 balansörlü model
-
Yine dayanamadın motoru büyütüyorsun Hayırlısı olsun 8)
-
valla kardeşim biliyorsun beni senede bir seytan durtuyor 1 senden fazla bınemıyorum bır motora :)
-
hayırlı olsun abi ilana baktım çok temiz motor az daha nakitim olaydı ben niyetlenecektim ama ne yazık ki evdi taksikti senetti onlarla uğraşıyorum :? hayırlı satışlar olsun !8)
-
Hayırlı olsun Alper. Aklında ne var...?
-
Suzuki intruder m800 veya c800
-
Yakışır kardeşime... Bak izmir çeşmede bi vn800 var bordo bi bak derim sahibinin bi arkadaşı benim arkadaşım adam benim kadar titizmiş diyor kendisi motor çok temizmiş. Bilgin olsun
-
eyvallah kardeşim motoru satar satmaz detaylı arastırma yapmaya baslıcam haberlesırız.
-
Piyasa uçmuş valla suzuki inturderlar ikinci el 17.000 - 18.000 TL baslıyor makinelerde diri durmuyor diri duran makineler 20.000 TL civarı :(
-
canım benim
gelsen şeytana uyma, karını dinle, vazgeç bu işten
-
Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
canım benim
gelsen şeytana uyma, karını dinle, vazgeç bu işten
Gülçin geçen sene kafasına ben girip ufak uygun fiyatlı Daytona'ya razı etmiştim ama bu adam yine kurtlanmış durmuyor :mrgreen:
-
valla duramıyorum:D
evet yokmu bizim siteden ADMİN motoru istiyen :D
-
Arkadaşlar 7.250 kadar bızım sıteden ıstıyen arkadaş olursa verıcem son fiyat daha 6.000 KM
-
Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar 7.250 kadar bızım sıteden ıstıyen arkadaş olursa verıcem son fiyat daha 6.000 KM
Şu an 2 kişi motorla ilğileniyor ilk gelen alır bilğinize :cheesy:
-
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 2 kişi motorla ilğileniyor ilk gelen alır bilğinize :cheesy:
Hadi hayırlısı :)
-
motor duruyormu hala abi inşallah yetişirim yabancıya gitmesin :)
-
Alıntı:
omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı
motor duruyormu hala abi inşallah yetişirim yabancıya gitmesin :)
Şimdilik duruyor8)
-
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Şimdilik duruyor8)
inşallah yetişirim abi fena niyetlendim :cheesy:
-
Alıntı:
inşallah yetişirim abi fena niyetlendim :cheesy:
İlanı gördüm. Hayırlısı olsun şimdiden :)
-
Alıntı:
ömer Nickli Üyeden Alıntı
İlanı gördüm. Hayırlısı olsun şimdiden :)
sağolasın ömer abi :)
-
Ömer kardesım su an 3 kısı ılgılenıyor 1 'i kredı cekmeye calısıcak 2 cısı motorunu bu hafta satacakmıs satınca alıcakmıs diğeride yarın gelip görecek.
Favoriyede 36 kısı eklemıs sahıbındende
inşallah ayabancıya gitmez tertemız makına ıcım gıder valla yabancıya goderse barı bzıden bırı alsında bulusmalarda gorurum ıcım rahatlar :)
-
Alıntı:
Ömer kardesım su an 3 kısı ılgılenıyor 1 'i kredı cekmeye calısıcak 2 cısı motorunu bu hafta satacakmıs satınca alıcakmıs diğeride yarın gelip görecek.
Favoriyede 36 kısı eklemıs sahıbındende
inşallah ayabancıya gitmez tertemız makına ıcım gıder valla yabancıya goderse barı bzıden bırı alsında bulusmalarda gorurum ıcım rahatlar :)
abi çok temiz makina inşallah ben yetişebilirim benimde motorla ilgilenen arkadaşlar var bakalım hayırlısı inşallah olur :)
-
İçindeki motor sevdası en büyük olana gider umarım :) Hayırlı satışlar nazar
-
-
2'inci sahibiyim.Geçen sene ankaradan gene bu formunun üyesi savas adlı arkadastan aldım
-
-
-
Yakışıklı adama yakışıklı motor 8)
-
Şeytana uyma diyicem ama şeytan rahat durmuyacak seni dürtecek fuar şartları devam ediyorsa çokda cazipti:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
-
sartlar devam eder bence onumuzde bır fuar var sonuçta motordan satmaları lazım piyasaya gırmek ıcın tutarsa baya bır prım yapar dedıklerı gıbı kronık hatarlının tumunu duzelttılerse
-
Alıntı:
sartlar devam eder bence onumuzde bır fuar var sonuçta motordan satmaları lazım piyasaya gırmek ıcın tutarsa baya bır prım yapar dedıklerı gıbı kronık hatarlının tumunu duzelttılerse
Evet bencede önümüzde fuar olduğundan mecbur aynı şartlar devam eder
işin püf noktası dedikleri gibi kronik sorunu yok edebildilermi acaba ?
-
cuma günü yanındayım inşallah alper abi :)
-
Alıntı:
cuma günü yanındayım inşallah alper abi :)
Adaş daytonasına yol alırken Alper GV'ye doğru yelken açmaya başlamış.
Hadi hayırlısı bakalım.
-
Ömer kardesım sımdıden hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın yolun ve farın heps acık olsun
Bu arada seytan cok fena durtmeye basladı
http://www.motorcycleshdwallpaper.co...-wallpaper.jpg
-
-
-
Alıntı:
sağolasın abi allah razı olsun kazasız belasız hepberaber inşallah :)
-
Sen niyeti iyice Hyo'ya bozdun hadi hayırlısı 8)
-
en çokta bu makınamı sattığıma yanıyorum hayatımda yaptığım en buyuk hatam suzukı m800 satmamdı :(
http://img706.imageshack.us/img706/7283/110ge.jpg
-
Üzülme hayırlı bir iş için satmıştın 8)