arkadaşlar iyi akşamlar bugün aklıma bişey takıldı; motoru acaba 1. viteste mi yoksa 2. viteste mi vurdurmak daha iyi bu konuda fikri olan var mı?
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar iyi akşamlar bugün aklıma bişey takıldı; motoru acaba 1. viteste mi yoksa 2. viteste mi vurdurmak daha iyi bu konuda fikri olan var mı?
evet ben de bugün motor çalışmayınca çok az bir meyilde nerdeyse yürüme hızında motoru vurdurdum (1.vites te ydi) herşey yolunda gitti motor sorunsuz çalıştı doğru tespit bence de katılıyorum teşekkürler
http://www.youtube.com/watch?v=xY4tDpJRIz0&sns=tw
Yardimci olur diye dusunuyorum... :)
Motoru vurdurarak çalıştırırken 2 .ci viteste vurdurulur daha kolay çalışır çünki
1.inci viteste kompresör kuvvetli olduğundan vurdurma anında tekerleği daha fazla kitler dönmesini engeller daha zor çalışmasına neden ulur 8)
Ben bu başlığı hortlatmış oluyorum ama bir sorum var : 10 gün 15 gün eyvallah, ama 1 ay ya da 45 gün hiç kullanılmamış bir motorsikleti de (misal RR 150 e-2) vurdurarak çalıştırabilir misiniz? Diyelim ki çalıştı, şarj olması için ne kadar gezmek gerekir, yarım saat 1 saat ya da km olarak 10 km falan yeter mi? Bu durum motorun aküsüne ne gibi olumsuz bir etki yapar? Ömrünü kısaltır mı?
Hiç akü bitmesi ya da vurdurmayı gerektiren bir durum yaşamadığım için meraktan soruyorum, şimdiden teşekkürler...
Akü komple boşalmışsa vurdurulmuyor. Bayır aşağı deneyip sonra aynı bayırı iterek çıkartıp otoelektrikçinin yolunu tuttum saha 2 hafta önce. 5 dk şarjla işi hallediyorlar
Muratcım,Alper başkanımızın aldığı bir cihaz vardı,sanırım black&decker di,onu şiddetle tavsiye ederim,yeni akü alacağına ondan al bir tane,yeni akü parasını çıkarır zaten,motoru satarken de alırsın üzerinden,yeni motoruna takarsın.
Akü komple bittiyse yapacak bir şey yok,söküp şarja vermen gerek.
Ama akü çok zayıfsa,kontak açık vaziyette 2.vitese takıp yokuş aşşağı bir zeminde,motor hızlanmaya başlar başlamaz, debriyajı bir kaç kez açıp kapatırsan marşı alır,ama mecbur kalmadıkça tavsiye edilen bir şey değildir..
Murat merhaba.
Bahsettiğin süre kullanılmamış motosiklet vurdurularak çalıştırılabilir fakat akü tamamen ömrünü bitirmemiş olmalı.Ömrünü bitirmek derken de akü kurumuş tabiri vardır buna akünün sülfatlaşması denir.Akünün kurşun plakaları üzerinde beyaz tuza benzer bir yapı oluşmasıdır.Eğer akü bu duruma gelmişse kullanılmaz haldedir,şarj tutmaz ve 1-1.5 ay kullanılmadığı taktirde oluşabilir.Bunun önüne geçmek için, motosikletimizi uzun süre kullanmayacaksak aküyü motosikletimizden söküp akünün değerlerine uygun bir şarj cihazıyla şarj edip kuru rutubetsiz bir ortamda saklamak, 15-20 günde bir şarj ederek akünün canlı kalmasını sağlamak yeterli olacaktır.Bu şekilde aküyü 4-5 yıl sorunsuz kullanabilirsin.
Akü boşalmış fakat ömrünü bitirmemiş vaziyette iken vurdurarak motosikletimizi çalıştırdık yaklaşık 10 -15 dakika çalıştırmak şarj olmasına yeterli olacaktır.Motosikleti vurdurmak aküye herhangi bir zarar vermez aksine,kuralına göre yapılmazsa şanzuman ve debriyaj sistemina zarar verir.8)
Sağlıcakla.
Korhan Abi, Atilla Abi ve İhsan kardeşime çok teşekkür ederim, gayet net anladım, harikasınız...