Benim adım Beyazıt ben İstanbulda takı tasarımı işindeyim, Regal Raptor almayı düşünürken araştırma yapıyorken arayıp dönerken sizin forumu gördüm ve üye oldum. herkese selam :)
Yazdırılabilir Görünüm
Benim adım Beyazıt ben İstanbulda takı tasarımı işindeyim, Regal Raptor almayı düşünürken araştırma yapıyorken arayıp dönerken sizin forumu gördüm ve üye oldum. herkese selam :)
Merhaba Beyazıt aramıza hoş geldin :)
RR için en doğru yerdesin 8)
merak ettiğin her konuya bilğiye burada ulaşabilirsin hepimiz elmizden geldiğince sana yardımcı oluruz iyi forumlar 8)
Hoşgeldin Beyazıt.
zaten RR için bilgilendirme yönünden en iyi yerde olduğumun farkındayım teşekkürler
hoşgheldin aramıza :)
hoşgeldin arkadaşım.
Hoşbulduk hepinize teşekkür ederim :)
hos geldın ustat bu forum gercekten bılgının paylasıldıgı yer sevdama 1 senedır destek oluyorlar her soruma bıkmadan cevap verıyorlar hepsını cok sevıyoruz sonunda bende dun aldım regalımı ve cok mutluyum yakında aralarına katılıcam senıde aramızda gormek ısterız
regal raptor dünyasına hoş geldin.
Hoşgeldin Beyazıt.
Bir başka başlıkta "30+ derecede 1000 km'den fazla yol yapan var mı?" diye sormuştun. Cevap vereyim; çok var. 8)
Yaz tatillerine artçılı veya tek olarak motoruyla giden, Ege, Akdeniz turları yapan çok üye var. Bildiğimiz kadarıyla şimdiye kadar ciddi bir sorun yaşayıp yolda kalan da olmadı. nazar :cheesy:
:)))
Tam yerine düşmüşsün.RR hakkında öğreneceğin tüm bilgiler burada.Tüm arkadaşlar tüm sorulara ellerinden geldiğice bıkıp usanmadan cevap veriyorlar.
En kısa zamanda RR ne kavuşman temennilerimle.
hoşgeldin beyazıt inşallah gönlündeki makinaya yakın zamanda kavuşursun doğru adrestesin :)
dostane yaklaşımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim, benim çocukluk sevgimdi bu makinalar, İskenderunluyum ben ve bizim oralarda her evde 2 makine illa olur küçükten büyüğüne bende her nevi motor boyardım modifiye falan o zamanlar ama okul üniv. meslek ekmek derdi derken bu zamana kadar mecburi bekleme oldu, DAYTONA DD350E-6C sıfır almayı düşünüyorum ikinci el ürünler hep korkutmuştur beni, uzun yol merakım da yüksek uygundur galiba bu makine dimi ?