BEN ÖKÜZÜM
Yazdırılabilir Görünüm
BEN ÖKÜZÜM
Arkadaşı geçmiş olsun koruma demirine çözüm için çalışma yapmadık ama tahmin ediyoruz az çok ama sisybar için çalışmalar var destek ayaklarıyla veya daha sağlam komple sisybar yapımı gibi.
Bu arada aramıza hoş geldin bir tanışma topigi açarsan seni daha yakından tanımak isteriz.
İSTİKRAR KARDEŞŞŞ.. ANLATTIKLARIN BİZE SÜPRİZ GELMİYO ..
BAŞTAN SONA TOPİĞİ Bİ İNCELESENDE ONDAN SOORA BAŞLIK AÇSAN ....MESELA BİZ BU ŞANZIMAN KONUSUNU ÇOK YAZDIK ÇİZDİK SEN BİZE NEYİ ANLATMAYA ÇALIŞIYOSUN....
MOTORA BU KADAR BOK ATMANINDA Bİ ANLAMI YOK.. :oops: BEN 11 000 KM Yİ GEÇTİM DAHA TIK DEMEDİ....SENDE Bİ YANLIŞLIK OLMASIN SAKIN....
Ya arkadaşım motora çamur atıp tutuyorsun. Bizler de biliyoruz neyin ne olduğunu ama verdiğimiz paraya karşılık alacağımızı da biliyoruz ve onunla mutlu olmaya yetinmeye çalışıyoruz. Buradaki amacımız bu motorlarla la yapabileceğimizi yapmak ve tadına varmak. Tamam olumsuz yanları da olumlu hale getirmek için ne yapabiliriz konuşuyoruz yazıyoruz, sadece eleştirip kenara çekilmiyoruz.
Bu kadar eleştirmenden dolayı art niyet aramaya başlayacağız. Yoksa başka çin malları Regal kadar satmıyor diye zarara uğrayanlar mı var, sizde onlardanmısınız yoksa.
Koruma demiri darbe alınca vida yerlerinden yırtılıyor onu hekes biliyor ne yapabiliriz onu söyle. Şanzuman dandik miş ne yapılabilir teknik olarak onu söyle. Geçmişde bir çok yazıldı çizildi, sonuçta arıza yapan parçayı daha kalitelisi ile değiştirmekde çözüme ulaşıldı.
aksu abi haklı bencede başka çinli firmadan arkadaş galibaa sürekli kötü eleştirili başlık açıyo ama ortada yokkk ciddiye almaya gerek olmadığını düşünüyorumm :xAlıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Aksu Abi İş Çamur Atmaya Gelince Pamuğa Çamurdan Çıktın Sen Derlermiş..
Valla Motorumun Üstündeyken Keyfim Gıcır Gerisi Boş..
İstikrar Arkadaşımız Gördüğüm Kadarı İle Başka Bir Sitenin Admini Reklamınıda imzasında Yapmaktan Çekinmiyor Zaten..
Üzgünüm İstikrar Arkadaşım Bu Şekilde Hayatta Kendine Bir Yer Edinemezssin.
Tabiki Eleştireceksin ama Eleştirirnin Güzeli Doğrusu Yapıcı Olanıdır.. Umarım Hayttaki Rotanı Bu Yöne Doğru Çekersin..
Üye alımlarını referansla yapmaya başlasak iyi olacak...
:cheesy: yoksa bu mantarlardan çok türerAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Evet üye alımları referanslı olsun Admin e iletilmesi. Sayın Admin duydunmu feryadı. Bu site senin ama esas sahipleri biziz, geri geri gitmesine de müsaade etmeyeceğiz. Dostluğumuzu arkadaşlığımızı bozdurmayacağız. Gelen varsa dostluğa arkadaşlığa kapımız açık. Mikser gibi olanlara kapalı. Ben bilmez merkez bilir.
İSTİKRARLIM CANIM BENİM...
70 ile 80km hızla kazayı regallede yapsan harleylede yapsan bırak onu bir otomobillede yapsan aynı
sen ne anlatıyorsun bilmemki... EĞER O HIZLA herhangi bir motorla kaza yapsaydın bütün uzuvlarını omuzuna alırdın...
tabii alacak omuzların sağlam kalırsa...
HANDO seni var ciddiye almamak... :P
Ben böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum o koruma demiri belki senin motorda zayıftır. çünkü ben motoru manevra yaptıramadığım zaman asılıyorum o koruma demirlerinden ön tekeri kaydırarak çeviriyorum motoru hatta koruma demirini jalaskala astım ön tekeri değiştirdim Ben ce problem senin motoruna özgü
bu ne biçim bir avanturmudur nedir böyle...
adam siteye pisliyor yahu...
mikrop yada virüs bulaşabilir dikkat...
yada kırım-kongo kanamalı keneside olabilir...
SİTEDE KENE VAR KOPAR KOPAR GENE VAR
+18 li İSTİKRAR BİZİM SİTEDE NE İŞİN VAR...
HANDO masum APACHE'LERİ UYARDI... :!:
alemsin handoejoe ve haklısın adam sitenin içine ediyor
gerçekten cidi ciddi düşünmekte fayda var ... siteye kayıt olup hiç yazı yazmayanları katılımı olmayanları bi elesekte cürmümüz neymiş ortaya çıksa...gerçi adminime de hak veriyorum ilk etapta reytinge ihtiyaç var...ama bundan soora referans olayına girsek ii olacak diye düşünüyorum...
carvalhom toprağım selçuğum kalbimimi okuyosun be kardeşim.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Aklın yolu bir toprağım... Az buz değil, kilometrelerce uzaklıkta ortak anlar paylaştık hep birlikte ve bunun sürmesi için duruluğumuzu, özümüzü kaybetmememiz gerekiyor. Bunun için de üye alımında daha dikkatli olmak gerekiyor...Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Bu topikte olduğu gibi daha kimdir nedir ne yer ne içer kendini tanıtmadan bodoslama karalama olayına girilince samimiyetsizlik oluyor, insanın içine art niyet şüphesi düşüyor.
Hangimiz motorumuzun sorunlarını dile getirmedik ki? Bunun için ayrı bir bölüm var hatta. Motoru kıracam diyenler oldu (ben dahil) ama bunu birlikte oluşturduğumuz samimiyete istinaden söyledik ve gerçekte ne demek istediğimiz konusunda gayet güzel anlaştık doğru empati kurarak...
Ylaniz bu arkadasin yazilarindaki bu garip karikatur ve hareketli gifler de nedir yani siteyi kirletmekten ve trafik olusturmaktan baska bir ise yaramiyor Admin-Alper bence bu durum icin birseyler yapmalisin
değişik bir durum..
böyle abuk subuk mesajların motosiklet sitesinde olması garip..
DİKKAT EDİN AĞLATIRIM..!
Adamı üye olduğuna pişman ettiniz, belki iyi niyetlidir hiç cevap vermedi hemen adamı asmayın, önce bir yargılıyalım, belki adamın motoru regal değildir, çünkü bu koruma demiri öyle zayıf falan değil, osman ın yaptığı kazada eğer koruma demiri olmasaydı şimdi ayağı alçıda olacaktı evet arkadaşın dediği yerden bizimkide kırıldı ama kırılmasaydı bu sefer şase yamulacaktı.
Müslüm iyi doğru diyorsunda, insan kendini tanıtır, adı soyadı, oturduğu yer semt, motorunun markası ve motoru hakkında bilgi, mesleği yaşı, nedir bilmek hepimizin hakkı.
Adamın ikinci mesajı birinci mesajında belki tanıtmıştır, baktınızmı
Birinci mesajı da benzer üsluptaAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
herkese slm arkadaslar. ben derım bu paraya en ıyı çinli,bende ıkı hafta once vıraja gırıp yoldan cıktım ve yan yattım o kotu dedıgınız koruma demırı benım sol bacagımı kurtardı.bence makınalar oldukca ıyı bazı aksaklıklar olabılır ama sanırım hepsı gıderılebılır bence.saygılar.
Bence çinlinin yaptığı en iyi motor dün vizeye gittim acil iş için gidiş geliş tam 320 Km ne varsa bastım açaipte fırtına vardı ama maşallah canavar gibi gidip geldim,kim derse regal kötü onun kullanma hatası ve usta hatasıdır.
http://urun.gittigidiyor.com/HARLEY-...0QQidZZ5393795
boşversen arkadasım kullanma bizim çinlimizi sen bu linkte tam senlik koruma demirleri sağlam şanzumanı 10 numara bi motor al bunu sende mutlu ol çinlide kurtulsın senden:d walla kim ne derse desin ben efe'mden memnunm gayet ii bi çinli o :D
evet bu HARLEY'İN RACİNG modeli ama bir SOFTAİL'İ hiçbirşeye değişmem...Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
HARLEY'EDE YUH YANİ NE BU RACİNG CANIM
HANDO chopper ve cruiser sever... :cheesy:
harley bu kardeşim harleyyyyy yorumunu bile kötü gibi yapmak :twisted: bize yakışmaz karga misali yapmayın ahhhh keşke bütün giderlerimizden sonra gücümüz olsada alıp üstüne binebilsek :evil: :P
Vay be ne kapatılır bununla ama !!!!!Gerçi önce lotoyu tutturmak lazım herhalde :oops:
dostum gecmıs olsunda on koruma demırınden bahsetmıssın sana bırsey anlatayım oncekı motorum oda bır cınlı arora bırgun toprak ustundeyken yere dustu ve on demır yamuldu duzeltrkende koptu aynı olay regalımın basına geldı ıcım cız ettı hemde 3 kere ve on demır o kadar dayanıklıkı yamulma bıle olmadı ve arka korumalık bu ıste bıraz sacmalamıssın kırklarelıden gelırken arkadasımın arka zıncırın baglı oldugu gobek koptu ve yolda kaldık onu arkama baglayarak 20 km cektım ve berbet bır durum motorla dengeyı saglmak sureklı gergı oluyo ılerı gerı o kadar korktum arkalık kopacak dıye ama ınan bana ufacık bır yamulma olmadı arkadasım 70 kılo motoru 160=230 bence hafıe alınmayacak bır yuk basına gelırse bunu yap korkma bırsey olmaz :cheesy:
hepiniz şahitsiniz bi gün bu harleyi alırsam regalin koruma demirini taktırıcam ona :cheesy:
BEN SALAĞIM
Arkadaşım, anlayabidiğim kadarayıyla motofiye yapmayı seviyorsunuz. özellikle mekanik aksamdan da anlıyorsunuz.
Yanlız kullandığınız üslüp site formatına ters geliyor.Biz sizi tanımıyoruz. sizde bizi tanımıyorsunuz dolayısıyla özellikle kurduğunuz kelimeler Regal Raptor 'u aşalıyor gibi algılanıyor.başka sitelerde bu tarz hareketlerden dolayı insanlar birbirine küstü., diğer motor sahipleri RR yi aşalamak için sizin kullandığınıza yakın kelimeler kullanıp RR kullanıcılarını küçük gördüler.okuduklarımdan sizinde RR kullanıcısı olduğunuz ortaya çıkıyor.
Hiçbirimizin eğitimi , bu motordan beklentileri ,bu motorla yaptıkları ve motor bilgisi tıpa tıp aynı değil. bu yüzden çok sesliyiz. burada yapılmaya çalışılan bir başkası için çok basit olabilecek ancak bilmeyen için çok hayati olabilecek bir bilgiyi paylaşıma açmak.
Ayrıca insanların zevkleri değişkenlik göstereceğinden kimisi motorunu aldığı gibi kullanmayı tercih ederken kimiside PANAYIR EŞEĞİ' ne çevirmeye meyilli. kimseye bundan dolayı bir tenkit te bulunmamız da mümkn değil.zevk ve tercih meselesi. bununla alay etmek tepki almanıza neden olur.
Şimdi arkadaşım. motorunuzda ciddi bir değişiklik yapıp dişli sistemini yeniden yapılandırmışsınız.koruma demirlerinde bir değişiklik yapmışsınız bu çoğu kişinin bugüne kadar aklına bile gelmeyen bir durum.motor ve mekanik bilgisi olmayan bir kişi için motorda veya teknik serviste ne buluryorsa onu kullanmaktan başka şansı olmayanlar için bu durum yepyeni bir yol
bu konuyla alakalı 3- 5 resim verseniz, bu dişli sistemini yapan ustanın adresini telefonu yazsanız , koruma demirlerinde tam olaraka ne yaptınız bunu gösterseniz ,bu olayla ilgilenecek mutlaka birileri çıkacaktır.zaten kimse bu fiyata Halley veya Honda ayarında bir motor alamayacağının bilincinde ilk mesajınızda dişli sistemini kötülemek yerine mevcut dişlilerden memnun kalmadığınızı belirtip yaptırdınız dişlilerin performansını yorumlasaydınız buradadaki insanlar size çok daha farklı yaklaşımlar sergilerdi. isteyen motorunu standart haliyle kullanır isteyen modifiye eder.bu talep ve bütçe meselesi. yaptığınız modifiyeyi paylaşmak isterseniz merakla bekliyoruz ancak lütfen ama lütfen yazım tarzınızı değiştirin.tüm site üyelerini karşınıza alacak şekilde kelimeler kurmamaya gayret edin.bu tarzın ne siz ne de bize kazandırabileceği bir fayda yok.
AH BE GÜZEL KARDEŞİM 18+ ım tamam başına bür sürü problem gelmiş ama bu problemlerin ve halledilmesi çok basit olaylar burdan benim anladığım senin bu konularda iyi bir teknik ekibinin veya bu gibi durumlarda en az zayiatla çıkabileceğin bir teknikdnışma ekibinin olmadığını anladım ayrıca bizim sitedede bu kadar sert ve eleştirir anlamda yazmana gerek yok merak etme abicim bizler canımızı ve canlarımızı emanet ettiğimiz bu makinaların durumunu ,yapım şekil ve tarzlarını çok iyi biliyoruz, ayrıca kullanma ve bakım şekillerinide
şimdi abicim demişsinki panayır eşeği gibi diye öyle bir şeyi kabul etmiyorum motosiklet bir ihtiyaç aracı değildir tamamen zevk aracıdır.(kurye arkadaşların kullandıkları hariç) denirki kişilerin beğendiği zevkler ve renkler tartışılmaz. isteyen istediğini takar takılanlarda kişilerin zevkini,kendi kültürünü,veya çevreye karşı gösterimini belirtir.bizde buna iyi veya kötü dfemek düşer. mal kendinindir istediğini yapar.
son olarak ben sana bu sitenin büyüklerinden biri olarak ( tabii yaşca büyük,motosiklet kullanım süresi çok ,bakım ve onarımından anlayan , ömrü motosiklet üzerinde geçenlerden biri olarak) sana diyorumki bizler yani site üyeleri olarak haftanın bazı günleri aramızda tolantı... ayın bazı günleride durumu musait olanlarla uzunyol ve geziler tertipliyoruz.. amacımız genc,tecrübesiz arkadaşlarla kaynaşmak ileriki yaşlara motor üzerinde nasıl ulaşabilcekleri durumları ,teknik ve teorik olarak ne yapmaları nasıl yapacaklarını öğütlemek dertlerine sorunlarına ortak çareler bulmak ve yol ve trafik tecrübelerini arttırmak .yola çıkmadan önce ,yolculuk esnasında ve dönüşte neler yapılır veya yapılacak uygulamalı yorum ve davranışlarda bulunuyoruz ve çok faydalı olduğunu görüyoruz .....eeeeee sende bu toplantılara inşallah katılırsın benim çok iyi anladığım ve bilgisizlik ve gençliğine verdiğim bu hırçın davranışlara son vereceğine ve motorcuların ortak sevgi ve dayanışmasına daha bir coşkuyla katılacağına inanıyor seni aramıza toplantılarımıza ,organizazyonlarımıza.toplu sürüşlerimize katılmanı canı gönülden bekliyorum....
Yok abicim ne anlaması motordan motordan. Sallıyo İşte. Şu boksör motor nasıl oluyormuş bi anlatsın bakalım. Ya ben bişey bilmiyorum ya da arkadaş sırf bişey biliyo desinler diye sallıyo.
BEN MALIM
agacıkm madem herseyi 3kurusa yaptırıon feryadın neden bu kadar sıkıntı ediosan al RR ni az bi fiyata yap daha kaliteli malzemeden sen de bindiğin aletle mutlu ol bizlere on ayak ol bu asabi tavrın kime bu sitede hangimiz bu motorun bu fiyatlara yapılmasını istedik ki bize afra tafra yapıon????? ayrıca senin her yaptırdıgın veya yaptıgın sey en dogrusu ve yada en iyisi demek değil burada bir çok buyugumuz var neler yapma imkanlarına sahipler bilgi ve imkan olarak ama yapmadıklarına gore bi bildikleri vardır demi.... herseyi kendimiz tecrube ederek bişeyler ogreneceğimize başkalarının tecrubelerinden ders almakta fayda var hem zaman hem para olrak demi......
Abicim yoksa sen şu arka dişliye modifiye çeken zat-ı muhterem olmayasın. Uslübün de benziyo tekniğinde. Arabanın eksantriginden kestirmiş miş. Way helal olsun diyorum başka bişi demiyorum.Alıntı:
istikrar Nickli Üyeden Alıntı
Valla çok merak ettim bu motoru yanlız bişey dikkatimi çekti eksantrik milinin boyunu kısalttında kam büyüklüklerini kamlar arasındaki mesafeleri nasıl tutturdun anlıyamadım ikimil arasındaki kalınlık farkı mile zarar vermeden inceltilemicek kadar fazla diye düşünüyorum.Mantığım pek almadı cahilliğime bağaşlayın
:+1:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
İstikrar kardeşim biz bu motor Türkiye ye geldiği günden beri senin deminden b eri anlattığın tüm sorunları yaşadık ve halletmeye çalıştık, yani sen bizim tespitlerimizi yeni keşfetmiş gibi yazıyorsun, siteyi ve topikleri okusaydın bu yazıları zaten yazmazdın biz senin yaşadığın tüm sorunları hallettik ve şimdi içimiz rahat uzun yollara çıkıyoruz ve şimdiye kadar da uzun yollarda doğru dürüst bir arızayla karşılaşmadık, eğer sen bu sitede regalinle ilgili sorunlarına yardım istiyorsan bunu yazarsın seninde sorunlarına tecrübelerimiz dahilinde hemen yardım ederiz, sende bundan sonra güvenle binersin, ama önce bindiğin motoru kötüleme topikleri okursan göreceksin bu motorla nerelere gidilmiş.
bu hafta ilk bulusmada bu konuyu masaya yatıralım referans sistemini bende onaylarım boylece daha iyi olur.Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
yanlız burası paylasım yeri zamanı geliyor bizde motorlarımızın zayıf yanlarını söyluyor eleştiriyoruz burda yasar baba muslum baba aksu baba yada baska bırı kotuleyınce kimseden ses cıkmıyorda aramıza yeni bir arkadas katılınca yorum yapınca neden bu kadar ses cıkıyor anlamadım herkese saygı gosterin eleştirmek istiyorsa uslubunu asmadan herkes istediğini diyebilir.Burda dostluk bu sekilde basladı böylede gidicek.
Referans uygulamasınıda bu carsamba haftalık bulusmada konusuruz.