RR 250E9B kullanıyorum ön lastiğe 30 arkaya 32 basıyorum tam bilmediğimden soruyorum doğru mu bu rakamlar ?:?:
Yazdırılabilir Görünüm
RR 250E9B kullanıyorum ön lastiğe 30 arkaya 32 basıyorum tam bilmediğimden soruyorum doğru mu bu rakamlar ?:?:
Basınçlar spyder için
ön : 32
arka : 34
basıyorum doğrumu ki
150 e2 için hava basıncı ne olmalı acaba :lol:
Benim arka lastiği motoru aldığım adam 150lik michelin taktırmış basıncında değişiklik yapmama gerek varmı
Furkan lastigin üzerinde yazıyor olması lazım (ben verilen değerin 5-6- bar altını basıyorum ) şu bu diye demiycem pek bilgim yok..
Çok sağolun peki ön lastiği michelin yerine metzeler marathon sanırım ondan taktırsam sıkıntı yaratırmı burda bi lastikçiyle görüştüm şuan ellerinde sadece metzeler olduğunu michelinin 1.5 ayda geliceğini söyledi siparişle öuhtemelen kolpaladı beni elindeki lastiği satmak için yani bana öyle geldi 1.5 ay nedir
Markadan markaya basınç değişir mi ?
Başkanım dediğiniz gibi 30-32 bastım gidonun dönüşü değişti resmen havası iyice azalmış tekerlerin daha önce kontrol etmemiştim bundan sonra bi kaç günde bir kontrol edicem bir sormak istediğimde sibop kapağı olmadığını farkettim bunun bir zararı olurmu hava kaçırma vs?
Celil abi sağol bilgiler için .bu 160 lık bütün modeller için aynı mı ?