Selam herkese regal raptor marka motor arıyorum bütçe max. 2000 tl temiz birşeyler bulursam alırım Saygılar herkese
Yazdırılabilir Görünüm
Selam herkese regal raptor marka motor arıyorum bütçe max. 2000 tl temiz birşeyler bulursam alırım Saygılar herkese
2000 liraya çok zor kardeş,en az 3500-4000
Merhaba Muhammed aramıza hoş geldin :)
sanırım 100 cc olan modellerden bahsediyorsun sıfırı artık gelmiyor ikinciel olanlardan bulurusun ama çok dayanıklı makina değildir seni üzebilir 8)
100 lük değil bütçeme göre en iyisini arıyorum 2.el bulabilirmiyim 150 veya 200 lük falan
geçen gün bi ilan vardı 2.500 tl civarı bir şey di yanlış hatırlamıyorsam. bayandan otomatik bir motordu. Bulabilirsem ilan numarasını paylaşırım :)
2 bin liraya imkansız dostum regal raptor..skygo falan bulabilirsin ama..tabi skygoya binmek istersen
Hoşgeldiniz :) İmkansız diyemem ama temiz olması ve sizi rahat ettirmesi açısından bütçenizi artırmalısınız .. Tabi motor alma planı yaparken güvenlik ekipmanlarını (kask,korumalı mont,eldiven vb) da alacağınızı unutmadan bütçeyi ayarlamalısınız 8)
Bayan avukat dan ya da bayan doktor dan temiz bir makina denk gelirse eğer 500 tl ya falan forumda paylaşırım kardeşim seve seve.
1500 tl ya da kask, mont vs. diğer ekipmanları tedarik ettin mi, 2 bin tl. lık bütceni denklemiş olursun böylece.
merhaba arakadaşım benim raptörü satıyorum sağlam makinadır hiç bi şikayetim yok cc yükseltmek ıcın satıyorum haberın olsun 150 dd 2 e markası 3000 tl bırakıcam