-
regal raptor bakım
arkadaslar 2007 model dd 250e 9 motoruma bakım yaptırcam yapılacak ıslemler
zıncır koruma demırı ve plastıgı degisecek
debrıyaj balatası degişecek
plaka tutacagı degişecek
sag ve sol kontrol panellerı degısecek
zıncır degısecek
ankarada oturuyorum ve butun bunlar ıcın 750 tl fıyat ıstedıler sızce normalmıdır ve ankarada bıldıgınız ıyı bır usta varmıdır
degerlı yormlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
-
-
Buraya yazdığın mesajdan tam 12 dakika sonra "niye kimse cevap vermiyor" tarzında bir mesaj daha atmışsın.
Sabretmeyi öğrenmelisin. Senin sorunu yanıtlamak için insanlar sıraya girmiyor.
-
estafurullah ole bır nıyetım yoktu sadece belırtılen ucretın fazlaıgına dıkkat cekmek ıcın yazdım
-
Alper nereden fiyat aldın. Parçaları internetten temin ederek çok daha ucuza taktırabilirsin.
-
yıba carsısının arkasında bı regal servısı var ordan fıyat aldım ınternettende arastırdım toplamda 400 lıra kadar tutuyo parcalar ama ıscılık cok ıstıyolar daha ucuza yaptırabılecegım bıyer varmı bıldıgınız
-
Anıttepe'de Tiryakioğlu Motosiklet Hakan Usta (@serkangungor e özel mesaj yazarsan tam olarak adresini verebilir.)
Ayrıca çayyolu köyünde de Behzat usta var. (Süper modumuz @Emrehan a özel mesaj yazarsan adres verecektir.)
-
abı cok tesekkur ederım ben bı ıletısıme geceyım
-
Ayrıca RR-Ankara nın buluşmalarına sıklıkla katılabilirsen bazı ufak tefek bakımları kendimiz yapıyoruz. Sen de faydalanabilirsin.
-
tabıkı neden olmasın forumdan takıp ederım yardımınız ıcınde ayrıca esekkur ederım
-
-
Merhaba Arkadaşlar,
350 cc Raptor Spyder motorumu yaklaşık bir ay önce antalya' dan almıştım. 1500 bakımı yapılmadı demişti aldığım kişi. sanırım zinciri fln gevşek hala,, ist. anadolu yakasında yetkili serviste ücretsizmi yapılıyor bu konuda biraz deneyimsizim yol gösterirseniz sevinirim.
Bakım için nerede, İletişim tel konusundada yardım ederseniz memnun olurum.