herkese selam gün itibari ile aranıza katılmak niyetindeyim kabul ederseniz onur duyarım.. mustafa ankara eryaman yaşım 29
Yazdırılabilir Görünüm
herkese selam gün itibari ile aranıza katılmak niyetindeyim kabul ederseniz onur duyarım.. mustafa ankara eryaman yaşım 29
Merhaba Mustafa, hoş geldin...
Merhaba Mustafa Hoşgeldin, bende Eryamandayım hatta geçen pazar akşam 7 gibi okyanusun orada bir RR geçti önümden sen miydin ki o
Arkadaşın peşi sıra bende geldim.
Batıkent ten herkese selam.
hoşgeldiniz aramıza :)) keyifli forumlar
herkese teşekkür ederim burada olmak mutluluk verici
Mustafa ve Ercan hoşgeldiniz.
Sık sık yapılan toplantı ve buluşmalara katılmanızı ısrarla bekliyoruz. Sohbetlerimiz sadece burayla sınırlı kalmasın. Haftada hiç olmasa 2 - 3 buluşuyoruz. 8)
Hosgeldiniz arkadaslar :) Tekerinize tas degmesin 8)
Mustafa hosgeldin güle güle kullan motoru 8)
hoş geldiniz sefalar getirdiniz
her 2 arkadaşımda hoş gelmiş.
hoşgeldiniz 8) karşılaşmak üzere
Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar, buluşmalarda görüşmek dileğiyle
Hoş geldiniz,
Ankara yine aldı başını gidiyor :)
hoş buldum :mrgreen: sana 29.4.2013 tarihli mesajını hatırlatır ve aynı şeyleri beklerim :)
Tabiki 150lik 2013 RR kullanıcısıyım 60km hızı geçmiyorum Rodajın tamamlanması için can atıyorum tabi 80kmyide aşacağını düşünmüyorum :D cumartesi 18:00den pazar 23:59a kadar motora binebilenlerdenim Ha buarada adım sercan. Engin tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak yardımlarınızı bu 150lilik kullanan garipten esirgemeyin
Arkadaşlar hoşgeldiniz. 8)
RR Ankara'nın yükselişi sürüyor. Yeni katılan arkadaşların hepsi foruma devam etse İstanbul'u geçmemiz muhtemel görünüyor. :mrgreen:
ben geliyim madem 3 olsun 8) adım Furkan yaş 22 yenimahalle