-
Ankara (29.06.2014) Fotoğraflar
-
-
Sağol bro 8)
Gülü güle kullan kardeşim.[/quote]
-
-
uFAK uFAK rodaj yaptık, kardeşimin motora :):cheesy::cheesy:
-
Alıntı:
Bülent Nickli Üyeden Alıntı
uFAK uFAK rodaj yaptık, kardeşimin motora :):cheesy::cheesy:
FAKat güzel bir gezi oldu nedersin abi :p
-
Ankarada bir geziyi daha kaçırdık sanırım rodaj için haberim olsa bende katılmak isterdim hala 200 km deyim :)
-
İmrendim yaa 10 numara ortam olmuş
-
-
Alıntı:
sercan.m Nickli Üyeden Alıntı
FAKat güzel bir gezi oldu nedersin abi :p
Kesnilikel çok güzel bi gezi oldu, seni rodajı da uFAK tan tamamlayalım boşta kaldıkça çıtlat musait olursam eşlik ederim:cheesy::cheesy::mrgreen:nazarnazar
-
Canımız raptor daytonamızın rodajını tamamlamaya harleyle gelen zenginler var aramızda :)keyifli bir geziydi benim için uzun yol 5.vites ve kahvede oturma pozisyonu paha biçilemez bir olay.sercan abiyi daha 360 km dolaştırmamız lazım :)
-
Çok sık binemiyorum motora malum iş hayatı reel sektör şartları ayakkabı kutularımı doldurma cabalarım vs. Perşembe günüde bi 50 km yaparız gerisi hafta sonuna 8)
Alıntı:
emcho Nickli Üyeden Alıntı
Canımız raptor daytonamızın rodajını tamamlamaya harleyle gelen zenginler var aramızda :)keyifli bir geziydi benim için uzun yol 5.vites ve kahvede oturma pozisyonu paha biçilemez bir olay.sercan abiyi daha 360 km dolaştırmamız lazım :)
Alıntı:
Kesnilikel çok güzel bi gezi oldu, seni rodajı da uFAK tan tamamlayalım boşta kaldıkça çıtlat musait olursam eşlik ederim:cheesy::cheesy::mrgreen:nazar
nazar
-
-
-
Bu leonardo da beni splinter usta sandı hep peşimdeydi :p
http://i.hizliresim.com/kr48ED.jpg
-
TFA (açılımını biliyorsunuz :p) yine karizmatik bir poz verirkene.. Not.: O ne harley mi o!
http://i.hizliresim.com/NVa2kX.jpg
-
Alıntı:
sercan.m Nickli Üyeden Alıntı
Harley tabi ne sandın FAKir :):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Abi sen boyle diyince aFAKanlar geliyor bana :p
Alıntı:
Harley tabi ne sandın FAKir :):mrgreen::mrgreen::mrgreen: