iyi geceler arkadaşlar .. sert bi şekilde çukura girme sonucunda ön jantım eğildi ne yapmam gerekiyor düzeltebilen yer varmı daha öncede başıma geldi yaptırdıgım yerden memnun kalmadım. bide 3 ünde bulsma vardı gtmek istiyordum aksiliğe bak :cry: :(
Yazdırılabilir Görünüm
iyi geceler arkadaşlar .. sert bi şekilde çukura girme sonucunda ön jantım eğildi ne yapmam gerekiyor düzeltebilen yer varmı daha öncede başıma geldi yaptırdıgım yerden memnun kalmadım. bide 3 ünde bulsma vardı gtmek istiyordum aksiliğe bak :cry: :(
Geçenlerde bi arkadaşım arabasının kantini duzelttirdigini boyattigindan bahsetmişti ssanırım fark etmek araba yada motor eğeris ggörür derseniz ben yerini öğrenip açık adres verebilirim yarin aksama kadar en geç ve uumarım halledip 3 deki buluşmaya da katiabilirsin. En kısa surede bilgi vermeye calisicam
ÇİNİCİ KARDEŞLER diye bi yer buldum iskitlerde bilen bi arkadaş yokmu :(
iskitler sanayi 1. cadde de,
535 923 43 20 iletişime geçersen yardımcı oluyum
Ben bi soruyum istersen bana yakın , yapıp yapmadığını söyleyim sana
Sordum, düzeltiyolarmış 50 TL dediler,ama yanında bi kaç jantcı daha var onlarada sormak lazım
yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)
Merhaba Gültekin :)
Balata sesi için servis ön balataları kaliteli yumuşak balata ile değiştirince kestiğini söylüyor ama bence fren klaper pistonlarının sıkışmasından kaynaklanıyor pistonların sökülüp yağlanıp temizlenmesi sorunu bence çözer 8)
Jant için istanbuldaki yer topkapı cevizlibağ fırat oto sanayinin arkasındaki eski sanayide ama lastiği orda kendin sökmen (adamlar takım veriyor ) veya söküp götürmen gerekiyor 8)