Bende kendi hikayemi ekleyeyim 8)
Ben deniz Arnold Schwarzenegger hayranıyım. Terminator 2 filmi de benim için tüm zamanların en iyi filmidir.. Bilenler bilir film, ecnebilerin "biker bar scene" dedikleri Türkçesi motorcu barı sahnesi olan sahneyle başlar.. O sahnede Arnold birkaç motorcuyu fakir sümüğü yere yapıştırır ve içlerinden birinin elbiselerine ve Harley Fatboy'una çöker..
İşte sahne:
http://www.youtube.com/watch?v=4LvlsrtBj4I
İşte o sahnede Arnold'un fatboy'a oturuşu sürüşü beni hasta etmiştir.. Tabi uzun bir müddet fatboy alamadığımız :mrgreen: alsam da süremeyeceğim ( aynı sebeple japon makinelerde dahil buna ) ve dandik çin motorlarını da dandik ve kalitesiz bulduğum için hiç bu işlere girmedim.. Daha sonra tesadif sahibinden de bi daytona gördüm.. Beynimden vuruldum.. Dedim ki ben buna sahip olmazsam gözüm açık gider.. Sonra bi şekilde google dan falan forumu buluğ kaydoldum.. Celil abi'nin buradan ve telefondan verdiği fikir ve destekler olmasa belki hiç bulaşmayacaktım.. Düşünün ki dünya gözüyle hiç görmediğim bir motora bir sürü para verip aldım bir resim uğruna.. Ama motor gelince doğru yaptığımı anladım.. Ben bunları yaparken eşimin haberi yoktu.. Ağzıma s*çtı tabi bi kaç gün.. Ama Allahtan scooter falan sürüyor bayılıyor da alıştı.. Şimdi antep akşamlarında geziyoruz liseli üniversiteli aşıklar gibi:cheesy:
Hasılı.. Çok iyi de oldu çok ta güzel eyi oldu taam mı:p