İstanbuldan Ahmet Turan nickli üye arkadaşımız dün kaza yaptı. Tam olarak bilemiyorum ama hatırladıgım kadarıyla Sağ omuz , köprücük ve 2 omurgası kırıldı. Şu an Yedikule hastanesinde yatıyor. Bilginize..
Yazdırılabilir Görünüm
İstanbuldan Ahmet Turan nickli üye arkadaşımız dün kaza yaptı. Tam olarak bilemiyorum ama hatırladıgım kadarıyla Sağ omuz , köprücük ve 2 omurgası kırıldı. Şu an Yedikule hastanesinde yatıyor. Bilginize..
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Kısa zamanda iyileşip ayağa kalkar umarım.
Buyuk geçmiş olsun tekrardan allah acil şifalar versin umarim kisa sürede tekrar aramiza katilirsin ahmet abi
Çok geçmiş olsun Allah Acil şifalar versin inşallah nazar
Ahmet le telefonda görüştüm yolun ikiye ayrıldığı bir yerde çıkışı kaçıran bir araba aniden üzerine kırmış ahmet 80 km ile kurtabilmek için ani fren yapınca makina devrilmiş üzerinden ahmet ve artçısını atmış arçıda birşey yok ama ahmet te kaburga ve köprücük kemiğinde kırıklar var malesef :(
Akşam geçmiş olsuna gidicez 18.00 da beylikdüzü opette buluşup yedikule hastanesine gidicez gelmek isteyen varsa gelebilir hastane ziyaret saati 20.00 de bitiyormuş
Ahmet abi çok ama çok geçmiş olsun ...... acil şifalar dilerim....
acil şifalar ahmet dün beraberdik ufak bi gezinti yapmıştık umarim bir an önce yanımıza katılırsın geçmiş olsun...
Inşallah tekrar sağlığına kavuşman dileği ile büyük geçmiş olsun ahmet abi senin acın hepimizin acısı...
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşir
abi çok geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatır aramızdaki yerini alırsın nazar değdi vallaha allah bidaha yaşatmasın hiç kimseye
Abi Allah acil şifalar versin.Aynı acıyı diğer araba şoförünede göstersin.
Gecmis olsun acil sifalar...
Gecmis olsun en yakin zamanda iyilesir umarim...
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Allah beterinden korusun inş., çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. RR Ankara nın da selamı var diyip geçmiş olsun dileklerimizi iletin.:(:(:(
geçmiş olsun allah acil şifa versin
tez zamanda iyileşmesini umarım.
gelişmelerden haberdar ediniz lütfen
Cok teseekkur ederim baslik acildigini duydum bakayim dedim herkese cok teseekkur ederim kalici bir sakatlik gozukmuyor suan hastanedeyim yarn belli olcak taburcu olup olmayacagim.
çok geçmiş olsun acil şifalar :(
Abi geçmiş olsun acil şifalar
çok çok geçmiş olsun valla .
Allah sağlık şifa versin.
Geçmiş olsun :( Allah acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin, bu dikkatsiz aceleci şoförleri bilmem ne yapmak gerek...:x
Çok geçmiş olsun.Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
Çok geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın..nazar
Ahmet abi çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Ahmet geçmiş olsun kardeşim, verilmiş sadakan varmış, Rabbim daha beterinden korumuş.
Bir an önce sağlığına kavuşman dileklerimle:)
Geçmiş olsun Ahmet. Ben 2 ay önce kaza yapmıştım. Köprücük kemiği parçalı kırıktı. Platin takıldı. Şimdi baya baya iyiyim. Seni alçıya da almazlar, iki aya kalmaz da sapa sağlam olursun arkadaşım.
Çok geçmiş olsun... Maalesef tüm taşıtlarda olduğu gibi motosikletle de kazaya karışmak durumunda kalabiliyoruz. Her zaman tam koruma ve mümkünse ileri sürüş eğitimi ile yola çıkalım. Korumasız arkadaşlarımızı uyaralım...
Çok geçmiş olsun. yine de ucuz atlatılmış bir kaza olarak algıladım. inşallah öyledir ve sorun yaratmaz.
Allah acil şifalar versin, daha büyük kazalardan sakınsın inşallah.
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede hızla iyileşip yollara dönersiniz, allah o araç şöförünüde ıslah etsin.
Çok Geçmiş Olsun.
Allah Acil şifalar versin şimdi durumu iyidir inşallah..
Allah acil şifalar versin.