Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır raptor ridersi takip ediyodum fakat motorum olmadığından uye olmak istemedim artık benimde bir daytonam var:) riders üyelerinden ozgurle birlikte bu akşam cadde bostan buluşmasında olucam :)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır raptor ridersi takip ediyodum fakat motorum olmadığından uye olmak istemedim artık benimde bir daytonam var:) riders üyelerinden ozgurle birlikte bu akşam cadde bostan buluşmasında olucam :)
Ferhat hoşgeldin :) akşam görüşmek üzere..
akşam görüşmek üzere 8)
hoş geldin adaşım :) yağmur vurmazsa akşama görüşmek üzere ;)
Hosbuldum arkadaşlar suan ozgurle birlikteyim akşam görüşmek üzere :)
Merhaba Ferhat aramıza hoş geldin :)
Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Hosbuldum celil abi tesekkurler
Kardeşim aramıza hoş geldin :D
Allah kaza bela vermesin. nazar
hoşgeldin ferhat kardeşim makinan hayırlı olsun kazasız belasız ağız tadıyla binersin inşallah :) bizimle beraber geçireceğin keyifli bol sohbet ve eglenceli geçirceğin zamanlara hazır ol kardeşim :)
Hoşgeldin motorun hayırlı olsun.
Hosbuldum ömer tesekkur ederim :)
hoşgeldiniz, hayırlı olsun kazasız sürüşler nazar
Adam king ya :) forum dan önce buluşmaya geldi :) tekrar hoşgeldin kardeşim :)
Aileye hoşgeldin kardeşim 8)
Kardeşim biliosun ki cadde bostan ve motogarage toplantilarimiz var bu hafta garage da buyur gel
Kendinizi ayarlayın siz egzoz işi kolay buluşma tarihi ıstanbul ani buluşma konusunda yazildi
Ankarada siyah yada krem rengi egzoz izalasyon bandı nerden bularım bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim
Teşekkürler
Oooo muhabbet burda donuyor baylar bayanlar madem caddebostanda
Supriz konuklar var bu haftakini caddebastona tasiyalim
Bare sora iki hafta avrupa yapariz :)
Ferhat aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler..
Ya sahiden bana bi gün söyleyin sizi en azından ustaya götürüp tanıştirayim :) iki ferhat bir olup boru egzoz yaptirin bide alper abi istiyodu :)