Merhaba Arkadaşlar,
2 Ay önce aldığım sıfır beyaz clasik Raptorumu satıp nakit olarak yada takas düşünen olursa motorum + nakit ile Daytona 350 beyaz modelini alacağım. Duyanlar duymayanlara duyursun :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba Arkadaşlar,
2 Ay önce aldığım sıfır beyaz clasik Raptorumu satıp nakit olarak yada takas düşünen olursa motorum + nakit ile Daytona 350 beyaz modelini alacağım. Duyanlar duymayanlara duyursun :cheesy:
Waaaaaay patron hayırlı olsun simdiden sevindim bi daytonamiz daha oluyor demek :) :)
Bak atillada satmayı dusunuyodu bi konuş istersen :)
Murat hayırlı olsun :) arttır arttır cc yi :cheesy: Aslında seni anca dragstar paklar şimdi :P
@Özgür zaten attilanın motoru kullandım geçen mtg'de orada benim motor bitti benim için bu kadar mı fark olur be kardeşim o ağırlık, o heybet, o sess 8) kendimi kaybettim kullanırken böyle bir keyif yok :cheesy: 180 mi :evil: ona iki açık hava fitresi çakım bak 200 hahahaha :p
@Engin Abi seneye yaz senle konuştuğumuz işe gireceğim abi inş ama kışın beni bu klasik götürmez ufak ufak büyütelim 8)
atilla niye satıyor motoru?
yok ya yapmaz öyle bişey inanmıyorum:?
ahaliye bak sen, planlar planlar :) ben de seneye evlenip gelen altınları motora gömeyim bari :)
ATV alıp dağ taş gezi cem bahadır :) benim motoru istemiyo adam ya gruptaki en sexy daytona kabul edelim arkadaşlar :)
Arkadaşlar 350cc ankarada daytona arıyorum bende
Saymıyorum la motoru ben o pistonlara tepe koydurup benzin pompasini değiştirim de görün siz :) ne 350 kalicak ne 650 :)