-
Merhaba...
Selam olsun herkese.Bende 250 spyderla aranıza katılmıs bulunmaktayım.. 4 gün once aldığım ilk motosikletim. Simdiye kadar forumlarda okudugum scooter la baslamak gerek sonra 125 vs hepsinin sacma oldugunu tecrübe ettim.. 3 gunde ogrendim ve ufak ufak trafige de cikmaya basladım.ilk defa motor kullaniyorum ve komik yani scooter la baslayip 8 ay 125 lik kullanıp cbf e gecen ve 1.5 yil kadar kullanip gecen hafta 250 cbr alan arkadasim viraj donerken eli kolu titrerken 3 gun spyderın agirligina ve T gidonun hantalligina alisınca 250 cbrla turlarken bisiklet muamelesi yapan beni gorunce yaptigi yanlisi oda anladi ve biraz geyik konusu oldu tabi..her birinize selamlar olsn tekrar .. kazasız belasız, dikkatli ,guvenli ve temkinli surusler temennilerimle...
Ulaş DEVİREN
-
Hayirli olsun Ulaş. Aramıza hoşgeldin
-
Merhaba Ulaş aramız hoş geldin :)
Yeni Spyder in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
-
Hayırlısı olsun.Kazasız belasız kullanırsın inş.8)
-
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :) Aramıza hoşgeldin 8)
-
Selamlar hoşgeldiniz aramıza :)
-
Hayırlı uğurlu neşeli bir hikayen olsun
-
Ulaş aramıza hoşgeldin,
Bende senin gibi direk spyder ile başlamıştım motora ve o geçiş motorlarına aslında ihtiyaç olmadığını görmüştüm. Doğru bir karar vermişsin 8)
Yüz yüze tanışmak için Çarşamba buluşmalarına da gelmeni bekleriz. Ana sayfanın üstünde başlığı görmüşsündür zaten.
Keyifli sürüşler...
-
Merhaba Ulaş yeni makinan hayırlı olsun Aramıza hoş geldin.
-
Ulaş kardeşim aramıza hoş geldin . İlk buluşmada senide aramızda görmek isteriz.
-
Hayirli olsun,tekerin duz bazsin,
Insallah spyder da bir gecis motoru olur senin icin :)