Selam arkadaşlar,
Haftasonu arkadaşa motor bakmaya geliyoruz, zamanımız kısıtlı
Suzuki VL 800 VOLUSIA model motora baktırabileceğimiz birine yönlendirebiir misiniz? Suzuki servisi de olabilir veya normal iyi bir usta da olabilir.
Yazdırılabilir Görünüm
Selam arkadaşlar,
Haftasonu arkadaşa motor bakmaya geliyoruz, zamanımız kısıtlı
Suzuki VL 800 VOLUSIA model motora baktırabileceğimiz birine yönlendirebiir misiniz? Suzuki servisi de olabilir veya normal iyi bir usta da olabilir.
Aynen arkadaşlar harika olur birilerinin tanıdığı var ise.. Özgürle beraber geliyoruz cumartesi günü
Hayırlısı olsun inşallah yukarıda linki olan motosikletcim yüksel beyin yeri kadıköy hasanpaşada ve yakınında tanıdığı büyük makinalara bakan usta vardı yüksel beyi arayın ismimi verin yardımcı olur 8)
Celil abi iyi oldu yazdığın gerçekten en hızlı şekilde baktırmamız gerekiyor sıkıntılı zaman dilimindeyiz
Sağolasın Celil Abi
Özgür kim için bakıyorsanız şimdiden hayırlı olsun...
Unlimited nickli Mert için Ömer Abi. Teşekkür ederiz. Mert pek siteye giremese de çok yakın arkadaşım. 8)
abi esasında kartalda olsa altan motor var kartal oto sanayıde suzukiden cok ıyı anlarlar.
Motosikletcim Yüksel abi sagolsun ilgilendi önce kendi baktı sonra bizi bir ustaya yönlendirdi biz gitmeden öncede telefonla aradı. Gönderdiği yerde güzel temiz bir yerdi ve usta güven verdi. Herkese teşekkürler arkadaşlar.. Hayırlısı ile yarın motoru almaya gidiyorum
Mert şimdiden hayırlısı olsun resimleri bekliyoruz 8)
VL 800 Intruder
Suzuki VL 800 Intruder Volusiahttp://1-ps.googleusercontent.com/h/...2D7SSKfZ2L.jpgOrtalama Yakıt Tüketimi 5.3 – 6.0
lt / 100 km. Teknik ÖzellikleriMotor Hacmi805 cc Motor Özelliği 2 silindir, 5 vites Motor Gücü 52 hp @ 6000 rpm. Tork 69 Nm @ 3500 rpm. Maksimum Hız 160 km/h Ağırlık 239 Kg. Sele Yüksekliği 700 mm. Yakıt Kapasitesi 17 Litre. Ön Fren 300 mm disk Arka Fren 180 mm kampana Ön Lastik Ebatları 130/90 – 16 Arka Lastik Ebatları 170/80 – 15
---------------------------------------------------------------------
Güle güle kazasız belasız kullanın
Celil abi fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim bugün motoru alacağım custom sissy bar yaptırıyorum. O şekilde fotolarını çekip gönderirim. Ama allaha şükür motor temiz çıktı senin selamın yetti :) . Benzini koydum geldim aldıgım arkadaş sagolsun yarı depo bırakmış onu bile almadım desem yeridir :) İnşallah herkese daha güzelleri nasip olur