Slm arkadaslar bu iki motor arasinda kiyaslama yapilacak Olursa hangisi Galip gelir.ozellikle xv 950 modelini cok Merak ediyorum cevrenizde kullanan Eden varmidir?
Yazdırılabilir Görünüm
Slm arkadaslar bu iki motor arasinda kiyaslama yapilacak Olursa hangisi Galip gelir.ozellikle xv 950 modelini cok Merak ediyorum cevrenizde kullanan Eden varmidir?
Japon konfor amerikan sekildir tercih alacak olanindir :)
Bu japonun seklide cok iyi.bu sene fuarda gormustum uzerine oturma sansim olmustu okadar.edindigim bilgilere gore yamaha daha yuksek cc li ve torku daha yuksek ileriki sezonlarda durumlar elverirse almayi dusunuyorum.ama yamaha bu motoru yeni cikardigindan Olsa gerek hakkinda cok fazla bilgiye ulasamadim.
Ben yamaha daha torklu diye hatırlıyorum bu iki motosikleti yaristirdiklari bir video var hatta youtubeda bilgisayar başına geçince link atarım :)
Bu mesaj Cep Telefonumdan Tapatalk ile gönderildi ;)
ikisinin de bu modelleri kullanmadım ama harley mi yamaha mı dersen harley derim. harley'de tarif edemeyeceğim bir duygu var. kullandıysan yaşamışsındır
Uzun yol yapip geziceksem once konfor derim Onuda japon yapiyor..he yok ben caddede gezicem kisa mesafe kullanicam dersen harley tabiki zevkten cok bence amac meselesi
https://www.youtube.com/watch?v=PQw_uNp2vHk
Yamaha açık ara farkla önde şekillide hani :)
yamaha pis dövmüş yalnız, beklemezdim :|