Arkadadaşlar . İstiyenler burdan yazsınFlama ve bayrak nakışlıdır . Diğer kalitesiz baskılar gibi değil çok sağlam ömürlük.Takımı 60 TL .
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadadaşlar . İstiyenler burdan yazsınFlama ve bayrak nakışlıdır . Diğer kalitesiz baskılar gibi değil çok sağlam ömürlük.Takımı 60 TL .
Konu hortlamis galiba kaldimi flama bayrak başkan
ANTALYA- MERKEZ
bana da kaliteli bayrak lazım.Eski yaptırılanlar güzeldi ama bayrak direğim kırılınca(bayrak direkleri dandikti) gitti komple:cry:
Başlığı görünce konuyu hortlatayim dedim.. (: Bayrak direği ve bayrağı ankarada nereden temin edebiliriz.. Yardımcı olabilecek arkadaşım olursa memnun olurum (:
Ben de bayrak direğine ve RR flamasına talibim..
Başkanım bir parti daha RR Flama ve Bayrak için başlık açsak nasıl olur acaba?
Başkanım özelden mesaj attım bence bi değerlendirelim bakarsınız uygun fiyat verir o zaman çok güzel olur
Arkadaşlar müsaadenizle konuyu canlandırayım flama ve bayrak için operasyon var mı? henüz patch alamasam da motorumuz çıplak kalmasın :)
Başkanım canlandıralımmı konuyu çok ılgımı çekti bu durum :) önümüzdeki sezona denk gelırmı dersiniz???
Aılemızın flamasını ve ay yıldızlı bayragımızı taşımak onur verıcı birşey olur...
Nakışlı bayrak isteğimiz hala devam ediyor.. hatta 2 çift yaptırmayı bile düşünebilirim : DD
forum üyelerine veriliyor mu bilmiyorum ama eğer veriliyorsa bende almak isterim başkanım
Bende isterim ne yalan soyliyim :) gurur verici biseydir
Yeni sezona yaptırmayı düşünüyoruz 8)
Sabırsızlıkla bekliyoruz başkanım ;)
önümüzdeki yazı sabırsızlıkla bekliyorum. :)
Bende sabırsızlıkla bekliyorum başkanın :Rockn Roll:
vay vay Türk bayrağının yanına pek yakışır :) biran önce havalar toparlasın sezon başlasın :Rockn Roll:
eweettt bende o bekleyenlerın ıcındeyım.Flama ve bayrak yıkılıyoo......
flama nasıl temin edebiliriz arkadaşlar
teşekkür ederim ilgi ve alakan için
Konuyu hortlatalım. İsimlik siparişi verilmişken bunu da gündeme alırlar mı ki
🤔
bekliyoruz başkanım
konuyu hortlatayim, bayrak ve flama calismalari icin tam zamani degil mi
Bayrak ve Flama da bu yaz için yapılan bir çalışma var mı ? Sanırım istenen ücret pahalı olduğundan dolayı bu proje hayata geçirilemedi ? Şayet arzu ederseniz ben biraz araştırabilirim.Burada tanıdığım ve samimi olduğum bir kaç atölyeci var bu işleri yapan.Bana ebat,malzeme ve diğer özellikleri bildirirseniz fiyat sorabilirim.
Merhaba Eray fiyatlar yüksek olduğu için projeyi rafa kaldırdık ama tanıdık varsa uygun fiyat bulursak yaza isteyen arkadaşlar olursa yaptırabiliriz gelişmeleri bana özelden bilgi verebilirsin 8)
Bayrağın özellikleri : Siyah güneşten etkilenmeyen saten kumaşın 2 yüzüne nakış işleme olarak loğomuz işlenecek
22x32 olan ebat " ( 20x30" olarak Revize edilmiştir ) "
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...030a223abf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e799b75f14.jpg
Tamam abi.Ben sorup haber ederim sana.İnşallah uygun bir rakama halledebiliriz.