Öncelikle herkese selam.adım Kerem Şen. İstanbul'da ikamet ediyorum muhasebeciyim fatihde bürom var. Motor'u 2.el alaraktan motor dünyasına girdim. En kısa zamanda görüşmek tanışmak dileğiyle sağlıcakla kalın ... :)
Yazdırılabilir Görünüm
Öncelikle herkese selam.adım Kerem Şen. İstanbul'da ikamet ediyorum muhasebeciyim fatihde bürom var. Motor'u 2.el alaraktan motor dünyasına girdim. En kısa zamanda görüşmek tanışmak dileğiyle sağlıcakla kalın ... :)
Merhaba Kerem aramıza hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Kerem hoşgeldin, yeni motorun hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldin Kerem.Yollarda ve forumda aktif olman dileğimle8)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.İkisinde de elimden geldiğince aktif olmaya gayret göstereceğim :)
kerem aramıza hoşgeldin kardeşim motorun hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermeden ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah ve en kısa sürede tanışmak dileği ile iyi forumlar :)
Hoşgeldin arkadaşım,hayırlı olsun motorun,kazasız belasız kullanman dileğiyle.
hoş geldin kerem motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
Hoşgeldin kerem
Hoşgeldin Kerem. Motorun hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız sürüşler nasip etsin. Benimde çocukluğum Karagümrük'te geçmişti. Aile büyüklerimiz halen orada ikamet eder. Fatih; tarihi ile, maneviyatı ile önemli büyük bir ilçedir... 8)
Hoş gedin Kerem motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız hep birlikte sürmek dileğiyle ... nazar