balık adam handoya kurban olsun.... hatta bi toparlaniim şu verdiğim sözleri bir bir tutacamda... selimiye selimiye diye tutuştuk ama beceremedik... kısmet etsede mevlam bi ciğer yesek beraber, çay içsek tekrar....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)balık adam handoya kurban olsun.... hatta bi toparlaniim şu verdiğim sözleri bir bir tutacamda... selimiye selimiye diye tutuştuk ama beceremedik... kısmet etsede mevlam bi ciğer yesek beraber, çay içsek tekrar....
SSUUUUuuu...!
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Abi bir teh bujileri dğeiştirmedim. Ama ustanın söylediğine göre dibi tutmauş, tepesi yanmış gibi bir şeyler olmuşBULL Nickli Üyeden Alıntı
Kastamonu'ya gitmeden değiştir dedi
---
Agresus'um.. öyle küt diye söylenince bir şeyler yapamıyorum. Yani gününde arayıp konuşmak biraz yersiz oluyor.
Bir dahaki sefere Paşalimanı'na falan gidelim, iki önceden başlığı açalım.. belki bir %10 kopartırızOlmadı farkını ben öderim
--
Konu Dışı: İşini yapmak yerine artislik yapan, karşıdakinin suçsuzluğunu ve iyi niyetini bile bile, üstelik de hiç bir gerekçe yokken sadece 'buranın patronu benim' havası vermek için ceza kesen her polisin aldığı para hastane masraflarına gitsin, yediği lokma boğazına dizilsin, akşamı bulmadan belasını bulsun.
(Görevini hakkıyla yapanlardan da Allah razı olsun. Başı dertten uzak dursun)
-Çok doldum arkadaşlar-
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Mola bitti yola devam da bundan sonraki yol çok taşlı ve engebeli bakalım rahat yola devam edebilecekmisin :mrgreen: :mrgreen:
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Abi, kastettiğim şeyin bildiğimiz yol olduğu konusunda ısrar ediyorum.müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
En fazla motor bir yerde 'yeter' der, yolda kalırız. Ben de senin imzana (NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59) güvenerek bir 'alo' derim, olur biter.
(Başlığı değiştiriyorum...)
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
(Dövüş Kulübü)
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Allah seni yolda bırakmasın, ama birşeye sıkılırsan ara elimden geleni yaparım çekinme.
Yol olayında neyi kastettiğini biliyorum yazdıklarımız sadece geyik sen merak etme ama başlığı değiştirmen hoşuma gitti.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
EskişehirAha, başlık değişmiş, artık yazabilirim, hoşgeldin Nihat Dostum..
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)hayda nihat
herkes " annadın sen onu " diyorr hayırdır ne iş be yaauu biri bize anlatsın![]()
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
merak etme bende annnadımmm onuu
hando " balık adam " ile güzel tespit yapmış
kino handoyu kutluyor...
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Şaka yaptığınızı biliyorum abi de, anlayan var, anlamayan var. Yoksa siyasi fikirleri satır aralarına sokuşturmaya çalışacağım yer asla burası olmaz. ;)müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Kino Baba... sen yapma bariKino Nickli Üyeden Alıntı
Komutanım, hoşbulduk. Bilseydim baştan böyle yazardım yaa... üzüldüm şimdi.
(Dövüş Kulübü)
caponord
Samsun
B Rh (+)eheehhhe.. yavvv adam başlığı deiştirmese yazmıyacaamıydın gumandanım...alemsiniz yaavvv...emrahss Nickli Üyeden Alıntı
gumandanııımmmmmm.. tosyaya gel daaaa..... valla ösledim ....bi kahkahanızı duyalım yaavvvv.... :lol: :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
EskişehirYa Nihat, senle alakalı değil, öyle bir amacın olmadığını da düşünüyorum ama 1 aydır o kadar çok duyduk ki bunu ister istemez çağrışım yapıyor.
Hehehehehehehe.. Okan'ım şimdilik bununla idare et adamım. Hadı sana bonus: Hehehehehehehehe...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)