Meraba arkadaşlar ben emre.. Ankara Çubuk'tan.. 2013 250 cc lik bi daytona sahibi oldum bundan 13 gün önce.. Buluşmalara müsait olduğğum ölçüde katılmak isterim.. Ha bu arada çubukta bi regalci arkadaşım daha var sanıyorum o da gelir![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250e-6c
Ankara
AB Rh (+)Meraba arkadaşlar ben emre.. Ankara Çubuk'tan.. 2013 250 cc lik bi daytona sahibi oldum bundan 13 gün önce.. Buluşmalara müsait olduğğum ölçüde katılmak isterim.. Ha bu arada çubukta bi regalci arkadaşım daha var sanıyorum o da gelir![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Emre Ankara'dan aramıza hoş geldin
Yeni Daytona'n Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin![]()
Ankara'da yeni bir yapınlanma oluşturuyoruz oradaki arkadaşlar forum çatısı altında haberleşip kaynaşabilirsiniz![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin Emre.Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle![]()
Regal Raptor 250e-6c
Ankara
AB Rh (+)Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Hoşbulduk.. Fforuma imkan buldukça girebiliyorum. Yollarda her daim aktifimBuluşmalara da katılmak isterim..
Regal Raptor 250e-6c
Ankara
AB Rh (+)Ha bu arada sevgili bahadır kardeşim.. Benim daytonada zincir sesi problemi var gerçi celil abi az çok biliyo durumu ama sende daytona kullanıcısısın profılinden inceledim. Bu zincir muhafazasını sokunce zincirin amortisöre sürttüğünü gördük ve sesin kaynağını bulduk zincirin boşluğunu aldı çubukta bi usta. Lakin yine aynı ses daha az bi şekilde hissediliyo:( Işıl motorla görüştüm tüm daytona ve spyderlarda olduğunu ve çözümünün olmadığını söylediler :( çok çaresiz kaldım ve bu ses beni deli ediyo sizde de aynı durum söz konusu mu? Aynı ses var ise nasıl giderdiniz yardımcı olur musunuz ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)