Merhaba Arkadaşlar. Forumda yeniyim. Mesajlarım orta da zaten. Henüz bir motorum yok ama bir kaç aya almayı planlıyorum. Regal raptor Daytona 250 cc 'nin tarzını çok sevdim. Araştırdım baya. Çoğu insan Daytona hakkında atıp tutuyor. Bu kadar kötü olamaz diye düşünüyordum ve buraya sormak aklıma geldi. Daytona kullanıcıları motorları hakkında her hangi kronik bir sıkıntı yaşıyor mu? Performansı ne durumda motorlarının? Yani kısacası memnunlar mı motorlarından? Sürekli hakkında kötü bahsetmelerine rağmen motordan çabuk vazgeçmek istemiyorum. Şimdiden çok teşekkürler
![]()

Yok
İstanbul
A Rh (+)
. Henüz bir motorum yok ama bir kaç aya almayı planlıyorum. Regal raptor Daytona 250 cc 'nin tarzını çok sevdim. Araştırdım baya. Çoğu insan Daytona hakkında atıp tutuyor. Bu kadar kötü olamaz diye düşünüyordum ve buraya sormak aklıma geldi. Daytona kullanıcıları motorları hakkında her hangi kronik bir sıkıntı yaşıyor mu? Performansı ne durumda motorlarının? Yani kısacası memnunlar mı motorlarından? Sürekli hakkında kötü bahsetmelerine rağmen motordan çabuk vazgeçmek istemiyorum. Şimdiden çok teşekkürler