Yeni Yılın tüm motorsiklet sürücülerine ve Raptor Riders grubu üyelerine sağlık mutluluk başarı getirmesi dileklerimle kazasız sürüşler dilerim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Yeni Yılın tüm motorsiklet sürücülerine ve Raptor Riders grubu üyelerine sağlık mutluluk başarı getirmesi dileklerimle kazasız sürüşler dilerim.
Hyosung GV 250
İstanbul
A Rh (+)Cümlemize,mutlu yıllar.....

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)2015 yılının Hepimize Ailelerimizle Sevdiklerimizle Birlikte Mutlu Sağlıklı Bol Kazançlı bir yıl Getirmesini Dilerim![]()
![]()
![]()
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)2014 dediğim zaman aklıma harikalarla yeni arkadaşlarla sağlam dostluklarla paylaşmalarla beraber gülüp eğlenmelerle bol bol kilometrelerle yapılmış bir yıl geliyor iyiki bu sene içerisinde bu güzel ortama girdim iyiki sizinle tanıştım ve içinizdeyim allah ömür versinde nice yıllar görelim ve koruyalım bu güzel dostlukları 2015 bizim için daha güzel daha başarılı bir yıl olacak inşallah sağlıklı ve bol kazançlı bu seneki gibi ağız tadıyla geçsin herkeze mutlu yıllar hepinizi seviyorum iyiki varsın RR AİLeM....
Konu omer_cip23 tarafından (31.December.2014 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.
kawasaki vulcan s
İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)tüm RR ailesine ve sevdiklerine yeni yılın sağlık,mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle;
yeni yılınız kutlu olsun...
RR Spyder 250
İstanbul-Sultangazi
0 Rh (+)Aranıza 2014 ün son çeyreginde katıldım ve iyiki tanımışım dedigim dostlar girdi hayatıma. Hep birlikte nice yıllara nice km lere.
Spyder
İstanbul
0 Rh (+)2015 yılında daha fazla sürelim, daha çok festivale katılalım, bahar erken gelsin, yaz geç bitsin, motorunu değiştirmek isteyipte hala değiştiremeyen varsa değiştirsin inşallah
Herkese iyi seneler sevgili RaptorRiders ailem![]()
34 EL 8118

DD250E6C daytona 2013
A Rh (+)Herkese sağlık mutluluk getiren bir yıl olması dileğiyle.
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Mutlu ve kazasız en önemlisi sağlıklı yeni yıllar RR Ailesi
Suzuki marauder VZ 800
A Rh (+)HERKESE SAĞLIKLI BAŞARILI MUTLU YILLAR RR ailem
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)