Yeni üyeyim şimdilik sadece forumda aranızdayım en kısa zamanda da motorsikletimle
aranıza katılmak üzere herkese selamlar
umarım doğru yere yazmışımdır![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
R.R. Daytona 250cc
Ankara
A Rh (+)Yeni üyeyim şimdilik sadece forumda aranızdayım en kısa zamanda da motorsikletimle
aranıza katılmak üzere herkese selamlar
umarım doğru yere yazmışımdır![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin Timur abi.En kısa zamanda motoruna kavuşursun inş. Forumda aktif olman dileğimle![]()
R.R. Daytona 250cc
Ankara
A Rh (+)hoşbulduk Bahadır kardeşim teşekkür ederim güzel dileklerin için
sanada kazasız belasız sürüşler dilerim

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Timur Ankara'dan aramıza hoş geldin
İnşallah sende kısa sürede gönlündeki motora kavuşur keyfini çıkarmaya başlarsın
(doğru yere yazmışsın)
R.R. Daytona 250cc
Ankara
A Rh (+)Hoşbulduk Celil başkan
inşallah kısa zamanda bulurum kovalıyorum bakalım kısmet artık
Teşekkür ederim ilgi ve alakanıza sizlerede Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Aramıza hoşgeldin
harley davidson xl883
Tekirdağ
B Rh (+)Herkese Tekirdağ'dan merhaba;
Bu site için teşekkürler. kendimi güvende ve sıcak bir grubun içinde hissettim. Taze Regal Reptor 250E-9b sahibiyim daha plakayı çıkaramadım. Bugün foruma üye oldum ama geçmiş forum mesajları çok yararlı. Bence bu siteyi sürekli tıklayıp arama motorunda önlere getirmemiz gerekli Çünkü ben o kadar regal reptor araması ile forumlara da ulaştım ama bu siteye motoru aldıktan sonra ulaştım. Hergün arama motoruna yazarak çalışalım.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Mahmut aramıza hoş geldin
Alttaki linkten kendin için özel tanışma başlığı açarsan oradan devam edelim mesajlar karışmasın
http://www.raptorriders.com.tr/forum...newthread&f=27
Bizim forum türkiyedeki en eski en büyük RR sitesidir arama motorlarında en üstte çıkıyorduk fakat yakın zamada yeni linke geçtiğimizden alt sıralara düştük ama yakında tekrar üst sıralara tırmanıcaz![]()
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Selam Timur abi hoş geldin![]()
RegalRaptor DD 150 E2
Ankara
A Rh (+)Hoşgeldin Timur abi. inşallah istediğin motora hayırlısı ile kavuşursun![]()
Üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türk bodun iliŋin törüŋün kim artatı udaçı erti!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)