2 ayı aşkın bir süredir iş yoğunluğu dolayısıyla siteden, buluşmalardan ve gezilerden baya bir uzak kaldım. Her ne kadar mümkün olduğunca içerde kalmaya çalıştıysam da son gittiğim buluşmada çok geride kaldığımı farkettim. Sezonun açılmasıyla aramıza yeni arkadaşlar/abiler katıldı, arada Eskişehir'e imrenilecek bir gezi düzenlendi, sitede bir-iki çatlak dışında muhabbet ilerledikçe ilerledi. Neyse ki artık buralardayım inşallah. Kastamonu'yla birlikte startı vereceğim ben de.
Tabi öncellikle motorumun biraz daha ilgiye ihtiyacı var. 13000. kilometrede ilk kez hava ve yağ filtresini yeniledim, altını değiştirdim (yağ deşimi dediler), radyatörü sıfırladım, üzerinde verilen o dandik çanları koparttım attım. Şimdi manifolt'ta bir sorun varmış, onu gidericem. Ek olarak karbüratörü temizletip zincirimi değiştirince ve fanların birinden gelen zırıltıyı da kesince tekrar eski günlerine dönecek canavarım.
Dünyalar tatlısı Raptor'cu bir arkadaşımın çok sevdiğim bir imzası vardı; "ÇEKİLİN YOLUMDAN"

E-250
İstanbul
0 Rh (+)

aynı der...