merhaba ben bekir, siteye uzun zamandır ara ara yolum düşüyor fakat kayıt olmak bu güneymiş. yaklaşık 7 yıldır motosiklet sürüyorum, kısmetse yakında bi dd 150 ile aranıza katılıyorum sıkıntı çıkmazsa. hadi bismillah
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
PCX(şimdilik)
Marmaris-Manisa
AB Rh (+)merhaba ben bekir, siteye uzun zamandır ara ara yolum düşüyor fakat kayıt olmak bu güneymiş. yaklaşık 7 yıldır motosiklet sürüyorum, kısmetse yakında bi dd 150 ile aranıza katılıyorum sıkıntı çıkmazsa. hadi bismillah

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Bekir aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Bekir kardeşim marmarise selamlar. Aramıza hoşgeldin. Aradıgın makineye kavusmak için inan dogru yerdesin. En kısa zamanda motorunun üstünde resimlerini paylasırsın inşallah
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Merhaba Bekir.Aramıza hoşgeldin.Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun![]()
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Hoşgeldin. Gönlündeki motora biran önce kavuşursun.
PCX(şimdilik)
Marmaris-Manisa
AB Rh (+)hepinize çok teşekkür ederim kusura bakmayın internetle ilgili sıkıntılarım var anca yazabildim
harley davidson xl883
Tekirdağ
B Rh (+)Tüm Raptorriders dostlarına merhaba
daha yeni üye oldum. dün motoruma plakasını çıkarıp akşam binebildim. Arkadaşım motora binince heveslendi yamaha 125 i satmayı yada takas ile 250E-9b istiyor. Trakyadan 250 cc raptor classic satmayı düşünen varmı? teşekkkürler

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba mahmut mesaj yazmak istediğinde forum başlığı altından ilğili konuyu bulup oraya yazabilirisin mesajları yanlış başlıklara yazıyorsun sanırım fazla forum tecrüben yok bu yazıyı alttaki linke yazarsan daha iyi sonuç alırsın
http://www.raptorriders.com.tr/forum...newthread&f=14
Bu arada senin yeni makinanın resimlerinide bekliyoruz kendine yeni sayfa açarak yayınlarsan seviniriz oradan hayırlı olsun diyelim![]()
harley davidson xl883
Tekirdağ
B Rh (+)çok teşekkür ederim Celil bey,
linke yazacağım. fotoğrafları yakında yükleyeceğim. ama çanta montajı forumunu okuyorum. Çantaları aldım montaj aşamasındayım faydalı bilgilerden yararlanacağım.
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)merhaba bekir aramıza hoşgeldin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)